Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Ιωαννίδη, καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Ιωαννίδη, καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:04 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 01.06.2024

Παρά τα γραφόμενα των πορτογαλικών εφημερίδων, ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύεται, ούτε πρόκειται να διαπραγματευτεί την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, ούτε έχει λάβει επίσημη πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι πορτογαλικές εφημερίδες έχουν αναλάβει... εργολαβεία με τις υποθετικές διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη. Η «A Bola» έγραψε ότι οι δύο ομάδες πλησιάζουν σε συμφωνία για ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ και η η «O Jogo» έδωσε άλλη εκδοχή, πως το Τριφύλλι αρνήθηκε τα 20 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο επιθετικό και ζητά περισσότερα.

Στην πραγματικότητα, καμία συζήτηση δεν εξελίσσεται αυτές τις μέρες ανάμεσα στους «πράσινους» και στα «λιοντάρια». Για τον απλό λόγο πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Ιωαννίδη, εκτός ίσως από ένα εξωφρενικό αντίτιμο, κατά πολύ μεγαλύτερο από τα γραφόμενα ποσά.

«Η Σπόρτινγκ πρόσφερε 18 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη και η συμφωνία είναι κοντά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:20 - 01.06.2024

«Η Σπόρτινγκ πρόσφερε 18 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη και η συμφωνία είναι κοντά»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και πως εντός των επόμενων ημερών, το «deal» αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διατρανώσει στο ανώτατο επίπεδο ότι η πολιτική της ΠΑΕ είναι η παραμονή του διεθνούς στράικερ στην Αθήνα. Όταν το αφεντικό του club έχει τονίσει κατηγορηματικά και πολλές φορές ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης», το ζήτημα δεν υφίσταται.

Επιπροσθέτως, από το Τριφύλλι επισημαίνουν πως δεν έχουν λάβει καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ. Ούτως ώστε να ισχυριστεί κάποιος πως τέθηκε μία βάση στις επαφές και μπορεί να δοθεί συνέχεια. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας παρακολουθεί τον Ιωαννίδη, αλλά δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση.

Εξυπακούεται πως και προσφορά να σταλεί από τη Λισαβόνα στην Αθήνα, θα απορριφθεί συνοπτικά. Αυτή είναι η εντολή του Αλαφούζου και δεν πρόκειται να εξεταστεί καν από τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. Οπότε, το ζήτημα θεωρείται λήξαν με τα ισχύοντα δεδομένα.

«Η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται για την τελική "επίθεση" για τον Ιωαννίδη, επίσημη πρόταση μέσα στην εβδομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:09 - 28.05.2024

«Η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται για την τελική "επίθεση" για τον Ιωαννίδη, επίσημη πρόταση μέσα στην εβδομάδα»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει βάλει σε νούμερο ένα προτεραιότητα την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο ετοιμάζεται να χτυπήσει και πάλι την πόρτα του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας πρόταση ύψους 20+ εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Φώτης Ιωαννίδης σύντομα θα επιβραβευτεί για τη ραγδαία πρόοδο του με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που θα αντικατοπτρίζει την επιρροή και τη σημασία του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Επίσης, θα πάρει το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού, όπως διαφάνηκε και από την απονομή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.