Ο Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα ονόματα υποψήφιων στόχων - Πηγαίνει σε επιλογές που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα

Γιάννης Παπαδημητρίου / Intime

i

Γιάννης Παπαδημητρίου / Intime

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα ονόματα υποψήφιων στόχων - Πηγαίνει σε επιλογές που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα

Βασίλης Μοιρώτσος 14:16 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 23.07.2024

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε όνομα που έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ομάδας.

Τέλος σε κάθε σενάριο που κυκλοφορεί σχετικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και με τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει έβαλε ο Παναθηναϊκός! Συνεπώς δεν υπάρχουν στο κάδρο ούτε ο Πελίστρι, ούτε ο Ζότα Σίλβα, ούτε ο Αντούνα (για τον οποίο είχε υπάρξει έτσι κι αλλιώς διάψευση), ούτε ο Βάργκας, ούτε κανένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί/ακουστεί έως τώρα.

Οι πράσινοι με τοποθέτησή τους ξεκαθαρίζουν πως «όσα ονόματα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού, δεν έχουν απασχολήσει την ομάδα μας», κλείνοντας επί της ουσίας ένα προς ένα τα κεφάλαια για τους παίκτες που αφορούν είτε τη θέση του εξτρέμ, είτε του αριστερού μπακ, είτε του επιθετικού που κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες.

Θα... χτυπήσει όπως με Ίνγκασον

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι πως τόσο ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όσο και όσοι άλλοι ασχολούνται με την ενίσχυση της ομάδας, κινούνται κάτω από μυστικότητα για κάθε περίπτωση. Όπως συνέβη με την περίπτωση του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, το όνομα του οποίου μαθεύτηκε ενώ ο παίκτης ήταν ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραφε το συμβόλαιό του.

Υπάρχουν δηλαδή μεταγραφικοί στόχοι που αφορούν θέσεις που η ομάδα... φωνάζει πως θέλει ενίσχυση, όπως αυτή των εξτρέμ και του αριστερού μπακ, αλλά μέσα στα ονόματα με τα οποία ασχολείται ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Παπαδημητρίου Intime

Είναι προφανές, πάντως, πως ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει. Κυρίως όσον αφορά τους εξτρέμ, μιας και έχουν αποχωρήσει και οι δύο βασικοί του παίκτες (Παλάσιος και Μπερνάρ) αλλά δεν έχει έρθει κανένας για να τους αντικαταστήσει. Στα ματς με την Μπότεφ θα πάει με το περσινό ρόστερ όσον αφορά τις συγκεκριμένες θέσεις και με ένα κλασικό αριστερό μπακ (Μλαντένοβιτς), ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου εφόσον προκριθεί. Και σίγουρα το ρίσκο που παίρνει είναι μεγάλο.