Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο εν Αθήναις φιλικό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο εν Αθήναις φιλικό

Γιώργος Σακελλαρίου 17:57 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 06.07.2024

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει απόψε (6/8) στην Αθήνα, για να περάσει στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του, με ορίζοντα τις δύο αναμετρήσεις του Β' προκριματικού γύρου του Europa League, την Πέμπτη 25 Ιουλίου και μία εβδομάδα αργότερα, την 1η Αυγούστου.

Σε αυτή τη φάση, οι «πράσινοι» θα παίξουν δύο φιλικές αναμετρήσεις, στις οποίες ο Ντιέγκο Αλόνσο θα δοκιμάσει τα πρόσωπα και την τακτική που έχει στο μυαλό του. Περιμένοντας να μάθει και τον αντίπαλο ανάμεσα στη Μάριμπορ και τη Μπότεφ Πλόντβιβ.

Καθαρίζεται ταχύτατα το οικόπεδο στο Βοτανικό, αναθεωρείται η οικοδομική άδεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 06.07.2024

Καθαρίζεται ταχύτατα το οικόπεδο στο Βοτανικό, αναθεωρείται η οικοδομική άδεια

Η κοινοπραξία έχει στην κυριολεξία επισπεύσει τις εργασίες στο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό και σύντομα θα αρχίσει η θεμελίωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, στο ματς της 13ης Ιουλίου. Εκκρεμεί η ανακοίνωση της ομάδας που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για το δεύτερο παιχνίδι, της 18ης Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή στο ΟΑΚΑ εκτελούνται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, το Τριφύλλι θα χρησιμοποίησε το «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα δύο φιλικά.