«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λιούις Μόργκαν»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λιούις Μόργκαν»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 00:28 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 05.09.2024

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ειδικό, σε θέματα MLS, Τομ Μπόγκερτ, ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκωτσέζου επιθετικού Μόργκαν από τη Νέα Υόρκη.

Ο 28χρονος μπορεί να παίξει και ως φορ και ως αριστερός εξτρέμ. Έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, που διατηρεί και το πλεονέκτημα οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ο Λιούις Μόργκαν έχει θητεία σε Σέλτικ, Σάντερλαντ και Ίντερ Μαϊάμι, μεταξύ άλλων, πριν πάει στη Νέα Υόρκη. Είναι 1.78μ. και με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Φέτος σε 25 ματς Major League Soccer και Leagues Cup έχει 12 γκολ και 3 ασίστ σε 2.062 αγωνιστικά λεπτά.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό insider, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Τονίζει στο ρεπορτάζ του ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα είναι ακόμα ανοικτό, όπως και την επιθυμία της Νέας Υόρκης να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο. Έχουν γραφτεί και ακουστεί τόσα ονόματα τελευταία, ωστόσο η πηγή θεωρείται αξιόπιστη και ίσως ο Μόργκαν απασχολήσει, πραγματικά, το επόμενο διάστημα το Τριφύλλι. Ο παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Αλόνσο στην Ίντερ Μαϊάμι στην MLS.