Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Σάντρο παρά τον βραζιλιάνικο ανταγωνισμό

Άλεξ Σάντρο

i

Juventus.com

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Σάντρο παρά τον βραζιλιάνικο ανταγωνισμό

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:53 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 11.07.2024

Βραζιλιάνικες ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του Άλεξ Σάντρο, ενώ και η Πόρτο σκέφτεται να ξαναφέρει στο «Ντραγκάο» τον παλιό άσο της. Ο Παναθηναϊκός επιμένει στην υπόθεση για τον 33χρονο διεθνή αριστερό μπακ της «σελεσάο».

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν θέσει υψηλούς στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας και ένας από τους παίκτες που έχουν σε πρώτο πλάνο, είναι ο Άλεξ Σάντρο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους και είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Προφανώς, ένας ποδοσφαιριστής με τη φήμη και το βιογραφικό του Άλεξ Σάντρο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Ο 40 φορές διεθνής με τη «σελεσάο» έχει μεγάλη πέραση στην πατρίδα του και ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από τη Σάο Πάολο και την Κορίνθιανς. Όμως, ο επαναπατρισμός του δυσκολεύει εξαιτίας του υψηλού κασέ του.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει τη φιλοδοξία να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τηρεί στάση αναμονής προς το παρόν. Αυτό αναφέρουν και Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι, που αναφέρονται στην υπόθεση του Άλέξ Σάντρο και τη σύνδεση του με βραζιλιάνικα clubs.

Ο Σάντρο δεν έχει απορρίψει την επιστροφή στη Βραζιλία, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι θα την εξετάσει αργότερα, εφόσον δεν έχει επιλογές από την Ευρώπη ή δεν τον ικανοποιούν καθόλου. Εναπόκειται στους βραζιλιάνικους συλλόγους να περιμένουν τον Σάντρο ή όχι, αφού έτσι και αλλιώς η μεταγραφική περίοδος στη χώρα άρχισε πιο αργά.

Από την άλλη, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως στην Πόρτο σκέφτονται τον παλιό παίκτη τους. Ο Άλεξ Σάντρο είχε μεγαλουργήσει για χρόνια στο «Ντραγκάο», πριν αφήσει τους «δράκους» για να μετακομίσει στο Τορίνο. Όπως παρά τα επιτεύγματα του με τη Γιουβέντους, ο Σάντρο πάντα θυμόταν το πέρασμα του από το Οπόρτο.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, έχει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ και προσπαθεί για την υπέρβαση. Οι «πράσινοι» έχουν τις πιθανότητες τους για θετική απάντηση του Σάντρο, όμως επειδή δεν είναι οι μόνοι στη διεκδίκηση του, δουλεύουν παράλληλα και με άλλες υποθέσεις αθλητών.