«Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση στη Γαλατά για τον Ολιβέιρα»

Σέρτζιο Ολιβέιρα - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

«Ο Παναθηναϊκός έστειλε πρόταση στη Γαλατά για τον Ολιβέιρα»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:21 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 26.08.2024

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός απέστειλε επίσημη πρόταση στη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Έχοντας συμφωνήσει με τον 32χρονο μέσο, πρώην του ΠΑΟΚ, όπως ανέφεραν σε δημοσιεύματα νωρίτερα το απόγευμα, οι Τούρκοι πηγαίνουν τη μεταγραφική ιστορία για τον Ίβηρα ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πληροφόρηση από τη γειτονική χώρα, ο Παναθηναϊκός έστειλε επίσημη πρόταση στην "Τσιμ Μπομ" για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και υπάρχει διάθεση από τη Γαλατά να τον πουλήσει.

Πάντως, από την Ελλάδα δεν προκύπτει ότι ο παίκτης απασχολεί, αυτή τη στιγμή, το Τριφύλλι. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα κοιτάξει για κεντρικό μέσο, στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν είναι βέβαιο πως ο Σέρτζιο Ολιβέιρα (δεδομένα προτάθηκε) βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι μετά τις μεταγραφές των Αράο και Τετέ από ομάδες της Τουρκίας και, κυρίως, την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ τον περασμένο Δεκέμβριο έχουν αντιληφθεί τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους Κυπελλούχους Ελλάδας και τη γειτονική χώρα σε μεταγραφικό επίπεδο. Πολλές φορές, λοιπόν, είτε εικάζουν ότι οι Πράσινοι μπορεί να ασχολούνται με έναν παίκτη ή χρησιμοποιούν το brand name της αθηναϊκής ομάδας για ευνόητους λόγους.