«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 4 εκ. δολαρίων για τον Παβόν»

Ο Κριστιάν Παβόν στην παρουσίαση του από τη Γκρέμιο

i

www.gremio.net

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 4 εκ. δολαρίων για τον Παβόν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:07 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 22.06.2024

O Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση στα άκρα της επίθεσης, με μία μεγάλη προσφορά στη Γκρέμιο για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ, Κρίστιαν Παβόν!

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και τον... αγόρασε! Γιατί για άλλη μία μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έναν από τους κορυφαίους Αργεντινού εξτρέμ των τελευταίων ετών, τον Κρίστιαν Παβόν!

Ενας από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ στη Λατινική Αμερική, ο Σέζaρ Λουίς Μέρλο, αποκάλυψε με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ» το ενδιαφέρον για τον «Κιτσάν». Ο Παναθηναϊκός πρότεινε 4 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 3,75 εκ. ευρώ) στη Γκρέμιο, για τα δικαιώματα του Κριστιάν Παβόν, υποστηρίζει ο Μέρλο.

Η πρόταση του Τριφυλλιού δεν έχει απορριφθεί από τη βραζιλιάνικη ομάδα και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Η Γκρέμιο ζητά περισσότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μέρλο, ο Παναθηναϊκός έχει εμπλακεί σε συζητήσεις για μία συμφωνία για τον Παβόν.

Η Γκρέμιο απέκτησε με τα ίδια χρήματα τον Παβόν πριν λίγους μήνες, αφού τον ανακοίνωσε στις 16 Φεβρουαρίου 2024 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει καλά νούμερα με τους «τρικολόρ» με 3 γκολ και 4 ασίστ σε 15 συμμετοχές (904 λεπτά), όμως δεν αισθάνεται τόσο άνετα στο Πόρτο Αλέγκρε.

Πριν μερικές μέρες, ο δημοσιογράφος Γκαστόν Εντούλ του TYC Sports είχε αποκαλύψει πως ο Παβόν έχει πάρει την άδεια της Γκρέμιο για να αποχωρήσει και διαπραγματευόταν την επιστροφή στη Μπόκα Τζούνιορς. Εν τέλει, οι επαφές του Αργεντινού επιθετικού για να γυρίσει στο «Μπομπονέρα» δεν ευοδόθηκαν.

Προς το παρόν, η Γκρέμιο επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε, αφού απόψε στις 22:30 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζει την Ιντερνασιονάλ. Ο Παβόν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και αναμένεται να παίξει βασικός στην αναμέτρηση.

Κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων «έδεσαν» τα λεφτά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 21.06.2024

Κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων «έδεσαν» τα λεφτά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης σε συντονισμό με τον Δήμο Αθηναίων, εξασφάλισαν τα κεφάλαια για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Δούκας: «Δέσμευση προς το κόσμο του Τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο βασικούς εξτρέμ στην αγορά, μετά την αποχώρηση του Μπερνάρ και του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς και θα ενισχύσουν το «οπλοστάσιο» του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού είχαν ασχοληθεί πρώτη φορά με τον Παβόν τον Ιανουάριο του 2022, υπήρξαν δημοσιεύματα για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ενώ και στη διάρκεια του 2023 οι «πράσινοι» ρώτησαν για το καθεστώς του. Τώρα, οι συγκυρίες φαίνονται ευνοϊκές για την τελεσφόρηση της μεταγραφής του Παβόν!