«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Ουζούνι»

Μίρτο Ουζούνι

i

fshf.org

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Ουζούνι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:20 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 12.07.2024

Η ισπανική ιστοσελίδα «Ideal.es» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportal για το υπαρκτό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 29χρονο Αλβανό εξτρέμ, Μίρτο Ουζούνι.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναζητούν ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης και το Sportal σας ενημέρωσε, πως ένας από τους παίκτες τον οποίο παρακολουθούν, είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ, Μίρτο Ουζούνι, ο οποίος ανήκει στη Γρανάδα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει σε δύο χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2026 και πέρυσι σκόραρε 11 γκολ στην Primera Division.

Το σοβαρό ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Ουζούνι επιβεβαιώθηκε από την ισπανική ιστοσελίδα «ideal.es». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλβανός επιθετικός δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Segunda Division μετά τον υποβιβασμό της Γρανάδα και επεξεργάζεται διάφορες επιλογές για το μέλλον του.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Ουζούνι έχει προτάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία. Αυτή που προέρχεται από την πατρίδα μας, αφορά τον Παναθηναϊκό, όπως γράφει ο ρεπόρτερ Άνχελ Μενγκιμπάρ, επικαλούμενος πληροφορίες του από τη Γρανάδα και το περιβάλλον του 29χρονου εξτρέμ.

Ο Ουζούνι παρουσιάζεται θετικός στη μεταγραφή στην Ελλάδα. Άλλωστε, έχει μεγαλώσει σε ελληνικό νησί, πριν καθιερωθεί ως πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής και κερδίσει χρήματα από το άθλημα. Με βάση το άρθρο, ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες να συμφωνήσει με τη Γρανάδα για τη μεταγραφή του Ουζούνι.

Από το μεροκάματο σε εστιατόριο της Ζακύνθου, ο Ουζούνι σήμερα ζει το όνειρό του στη La Liga 2 (vids)
LA LIGA

12:56 - 20.05.2023

Από το μεροκάματο σε εστιατόριο της Ζακύνθου, ο Ουζούνι σήμερα ζει το όνειρό του στη La Liga 2 (vids)

Ο Μίρτο Ουζούνι έφυγε από την Αλβανία σε νεαρή ηλικία και βρέθηκε στη Ζάκυνθο της Ελλάδας για να κυνηγήσει μία πιο ελπιδοφόρα ζωή. Αφού χρειάστηκε να περάσει πολλά εμπόδια, σήμερα ο 27χρονος Αλβανός εξτρέμ είναι ο μεγάλος ήρωας της Γρανάδας, την οποία οδηγεί στην άνοδο, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η Γρανάδα άρχισε προετοιμασία τη Δευτέρα, όμως ο Ουζούνι ενσωματώθηκε στις προπονήσεις την Πέμπτη. Ο Αλβανός εξτρέμ δεν πήρε μέρος στο Euro 2024 με την Αλβανία, επειδή ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Ουζούνι υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο μεσοβδόμαδα και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά.

Κατά πάγια πρακτική, οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τις φήμες για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνδέονται. Ο Ουζούνι δεν αποτελεί εξαίρεση, αν και το ρεπορτάζ του Sportal αναφέρει πως ο Αλβανός επιθετικός συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τα άκρα της επίθεσης.