Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και τον Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ

i

©Intime

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και τον Άκπομ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:39 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 03.09.2024

Αν και η απόκτηση επιθετικού εξαρτάται, σε απόλυτο βαθμό, από την έκβαση πιθανής πώλησης του Σπόραρ, το Τριφύλλι φαίνεται ότι ασχολείται και με την περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, μάλιστα ενεργά.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε φέτος στα προκριματικά του Europa League, με τη φανέλα της ομάδας του Άμστερνταμ, φαίνεται ότι δεν χωράει στην πρώτη γραμμή rotation των Ολλανδών. Ο Άγιαξ αναζητά ομάδα να τον δώσει δανεικό, με τον Παναθηναϊκό, όπως προκύπτει από την πιάτσα των ατζέντηδων, να ασχολείται με το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο Τσούμπα Άκπομ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από το πέρασμά του για μία διετία (2018 - 2020) από τους Θεσσαλονικείς. Πήγε στο Άμστερνταμ, μόλις, πέρυσι αντί 12,3 εκατ. ευρώ από την αγγλική Μίντλεσμπρο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, υπολείπεται στην αξιολόγηση του κόουτς Φρανσέσκο Φαριόλι των Μπρόμπεϊ και Βέχορστ, οι οποίοι δεσπόζουν στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ρώτησε, αλλά έκανε και κίνηση προς το ολλανδικό κλαμπ για να συζητήσει τον ετήσιο δανεισμό του Άκπομ. Κάποιες, μάλλον πιο προχωρημένες και όχι εξακριβωμένες πληροφορίες, κάνουν λόγο για άμεση άφιξη του Άγγλου, με καταγωγή από τη Νιγηρία, στην Αθήνα, για να ολοκληρωθεί το deal με τους Πράσινους. Από την Ελλάδα δεν επιβεβαιώνεται κάτι, οπότε αναμονή...

Πρωτίστως, πρέπει να φανεί η κατάληξη της υπόθεσης του Αντράζ Σπόραρ, μια και δεν αποκλείεται άμεσα να έρθει πρόταση είτε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, είτε από άλλο ενδιαφερόμενο σύλλογο για τον Σλοβένο στράικερ. Τότε, ναι, οι πιθανότητες του Τριφυλλιού για τον Άκπομ θα αυξηθούν.