Ο Παναθηναϊκός μεταγραφή-έκπληξη με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Γιώργος Τζαβέλλας

i

www.pao.gr

Ο Παναθηναϊκός μεταγραφή-έκπληξη με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:08 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 20.06.2024

Αναπάντεχη προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας θα αναλάβει διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος! «Παιδική μου ανάμνηση το διπλό στο Άμστερνταμ» δήλωσε ο παλαίμαχος αριστερός μπακ.

Σε μία μεταγραφή-έκπληξη προέβη ο Παναθηναϊκός, αλλά όχι εντός των τεσσάρων γραμμών του τερέν! Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε την επαγγελματική ενασχόληση του με το σπορ και εντάχτηκε στο οργανόγραμμα του Τριφυλλιού. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος εδώ και καιρό σκεφτόταν την ενίσχυση της ομάδας σε παραγοντικό επίπεδο.

Παρότι ποτέ δεν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Τζαβέλλας σε πολλές συνεντεύξεις έχει παραδεχτεί πως τον υποστήριζε κατά την παιδική του ηλικία. Είναι κοντά στους παίκτες, ξέρει τη νοοτροπία τους και θα συμβάλλει στην τόνωση του ελληνικού στοιχείο, αφού μέχρι πρόσφατα φορούσε το εθνόσημο.

Δεν αποκλείεται μετά την προσθήκη του Τζαβέλλα να υπάρξει συνέχεια, με νέες προσλήψεις ενός ή δύο διοικητικών στελεχών. Ειδικά για να αναπληρωθεί το κενό του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, αφού ο Τζαβέλλας έχει διαφορετικές αρμοδιότητες και οι περιπτώσεις δεν συγχέονται.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε βασικό στέλεχος, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Ελλάδας, ενώ έπαιξε κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, ΑΕΚ, Πεντίκσπορ, Ατρόμητο».

Show me the money...

Show me the money...

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μια πρόταση μυθική για τα ελληνικά δεδομένα για τον Ιωαννίδη. Και λέει στην αγορά πως δε συζητάει με κανένα ποσό που δεν έχει μπροστά τον αριθμό «τρία».

Λίγο μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την ανάληψη των καθηκόντων του και θυμήθηκε ένα εμβληματικό διπλό του Τριφυλλιού: «Μία βασική παιδική μου ανάμνηση ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. 

Δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου και τελικά από σήμερα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, υπηρετώντας μία νέα, για εμένα, θέση. Τα τελευταία χρόνια δούλεψα αρκετά θέματα νοοτροπίας και διαχείρισης στα αποδυτήρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».