Ο Παναθηναϊκός μίλησε με τη Σπέτσια για Ντραγκόβσκι - Τι πρότεινε το Τριφύλλι

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός μίλησε με τη Σπέτσια για Ντραγκόβσκι - Τι πρότεινε το Τριφύλλι

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:02 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:44 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός είχε επαφή με τη Σπέτσια για τη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, έχοντας την πρόθεση να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία για τον Πολωνό τερματοφύλακα. Τι αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα για την υπόθεση.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη. Παράλληλα, παρακολουθεί τις κλήσεις της Εθνικής Πολωνίας, για να μάθει εάν θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, ως μέλος της 23άδας.

Όσο για το μακροπρόθεσμο μέλλον του, ο Πολωνός γκολκίπερ περιμένει τα νεότερα. Τα οποία πρωτίστως εξαρτώνται από τη Σπέτσια, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προβλέπει το deal για τον δανεισμό του.

Πάντως, αυτή η απόφαση δεν σημαίνει πως στο Τριφύλλι δεν θέλουν να κρατήσουν τον Ντραγκόβσκι στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το αντίθετο ισχύει, αλλά οι «πράσινοι» θεωρούν υπερβολικό το αντίτιμο για τη μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα.

Η ιταλική ιστοσελίδα «Il Secolo XIX» γράφει ότι o Ντραγκόβσκι θα μπορούσε να παραμείνει στην Αθήνα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή ότι δεν θα καταβάλουν το buy out στη συμφωνία με τη Σπέτσια.

«Τηλεφώνημα» του Παναθηναϊκού σε Σαμπάολι για τον πάγκο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:56 - 23.05.2024

«Τηλεφώνημα» του Παναθηναϊκού σε Σαμπάολι για τον πάγκο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να προσλάβει στον Παναθηναϊκό πρωτοκλασάτο προπονητή και στην Αργεντινή ισχυρίζονται πως ο Χόρχε Σαμπάολι, είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν προσεγγίσει από το Τριφύλλι τις τελευταίες μέρες.

Αυτό που επιθυμούν οι «πράσινοι» είναι μία επαναδιαπραγμάτευση με τους Ιταλούς, με το site να υποστηρίζει πως αξίωσαν… έκπτωση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ρεπορτάζ συμπληρώνει πως στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με νέες αντιπροτάσεις.

Η Σπέτσια έχει μειωμένα έσοδα μετά τον υποβιβασμό της στη Serie B και δεν αντέχει τις υψηλές αποδοχές του Ντραγκόβσκι. Οπότε, στην ιταλική ομάδα προσδοκούν στην πώληση του Πολωνού, για να εξοικονομήσουν χρήματα και να έχουν ρευστό. Επιπλέον, το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο του 2025, άρα αν δεν πουληθεί φέτος, μετά θα χαθεί τζάμπα από την Πρωτοχρονιά ή το αργότερο σε ένα χρόνο.

Επικός διάλογος Γιασικεβίτσιους με Αταμάν: «Ίσως να αφήσεις εκτός τον Σλούκα, καλή στρατηγική...»
EUROLEAGUE

14:45 - 23.05.2024

Επικός διάλογος Γιασικεβίτσιους με Αταμάν: «Ίσως να αφήσεις εκτός τον Σλούκα, καλή στρατηγική...»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους φρόντισε να δώσει έναν χιουμοριστικό τόνο στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 στο Βερολίνο, με συμπρωταγωνιστές τους Κώστα Σλούκα και Εργκίν Αταμάν.

Η «Il Secolo XIX» τονίζει πως η Σπέτσια διάκειται θετικά στην κρούση του Παναθηναϊκού και θα συμβιβαστεί με λιγότερα χρήματα. Όσο για τον «Ντράγκο» φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στο Τριφύλλι για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Τον Ιανουάριο, ο ιταλικός Τύπος έγραψε πως ο Ντραγκόβσκι έχει συμφωνήσει εκ των προτέρων με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, αν η Σπέτσια συναινέσει στη μεταγραφή του. Αυτή η εκδοχή της υπόθεσης μένει να επιβεβαιωθεί.