Ο Παναθηναϊκός οριστικά χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός οριστικά χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:38 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 29.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα έμειναν οι ανέτοιμοι Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Φίλιπ Τζούρισιτς για τακτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των Play Offs, επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό: ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος επιθετικός είναι ανέτοιμος και ο Φατίχ Τερίμ δεν ρίσκαρε αυτή τη φορά με τη χρησιμοποίηση του.

Ο Ιωαννίδης συνέχισε και την Τρίτη το πρόγραμμα του, θα το συνεχίσει και το διήμερο που η ομάδα θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, εν όψει Ολυμπιακού. Αν και το πιθανότερο είναι πως δεν προλάβει το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Στην Αθήνα έμειναν επίσης οι Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Σλοβένος εξτρέμ συνεχίζει να νοσεί με ίωση και μένει κλινήρης στο σπίτι του. Ο Ολλανδός στόπερ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί στην Τούμπα. Επίσης, ο Τερίμ απέκλεισε για αγωνιστικούς λόγους τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το «ρουσφέτι» της ΕΠΟ και η μπλόφα του Καρυπίδη

Το «ρουσφέτι» της ΕΠΟ και η μπλόφα του Καρυπίδη

Η ΕΠΟ ζήτησε από την Κυβέρνηση να μην εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος για να μπουν οπαδοί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε μία ανεφάρμοστη λύση για να κερδίσει στη μάχη της επικοινωνίας. Όμως, το παιχνίδι για τον τελικό του Κυπέλλου είχε χαθεί εξαρχής με την επιλογή της έδρας...

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική και ανάπτυξη, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς, με άδεια έλειψε ο Αϊτόρ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν».