O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο

Άλεξ Σάντρο

i

Juventus.com

O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:53 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 11.07.2024

O Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του με έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή και ένας σοβαρός στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Γιαννούλη και Κρίστιαν Μπόρχα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν ενεργοποίησαν τη συμφωνία με τον Πέδρο Ρεμπότσο, επειδή αποφάσισαν να φέρουν έναν παίκτη που θα συνιστά αναβάθμιση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τον οποίο έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο του Άλεξ Σάντρο, ενός αθλητή ο οποίος μέχρι τις 30 Ιουνίου ανήκε στο δυναμικό της Γιουβέντους!

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είναι 40 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχει στεφθεί μαζί της πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής, ενώ έχει στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους με τις Γιουβέντους, Πόρτο και Σάντος. Με τη Βέκια Σινιόρια του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο 33χρονος αριστερός μπακ έχει συμπληρώσει 327 συμμετοχές με γκολ και ασίστ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τον Παναθηναϊκό έχουν προσεγγίσει εδώ και μέρες την πλευρά του Σάντρο, προτείνοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο διετούς διάρκειας! Ο ανταγωνισμός για τον Βραζιλιάνο διεθνή είναι μεγάλος και ήδη η Πόρτο έχει προβεί σε κρούση. Ωστόσο, ο Σάντρο σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Ελλάδας.

Ασφαλώς, η υπόθεση του 33χρονου άσου μόνο εύκολη δεν είναι. Ένας ποδοσφαιριστής με 9ετή θητεία στη Γιουβέντους, δεν αποφασίζει έτσι απλά να μετακομίσει στη Stoiximan Super League. Ωστόσο, δεν αμφισβητείται πως είναι ένας αριστερός μπακ ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι «πράσινοι» έχουν την πρόθεση να περιμένουν για μερικές μέρες την απάντηση του Σάντρο, δουλεύοντας ταυτόχρονα με περιπτώσεις άλλων ακραίων αμυντικών. Επειδή ο Ντιέγκο Αλόνσο εκτιμά πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί από τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League με τον Μλαντένοβιτς και με εναλλακτική τον Κώτσιρα, δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη.

Προς το παρόν, οι απαιτήσεις που προβάλλει ο Σάντρο δεν έχουν καλυφθεί από ομάδα του εξωτερικού, όμως η πρόταση του Τριφυλλιού είναι μακράν η πιο υψηλή και η μόνη που τις προσεγγίσει. Οι υπόλοιπες προσεγγίσεις είναι αρκετά χαμηλότερες και αυτό συνιστά το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού.

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 09.07.2024

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και μία από τις επιλογές που έχουν τεθεί υπόψη, είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μύρτο Ουζούνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εξετάζουν και την περίπτωση του 31χρονου Κολομβιανού αμυντικού, Κρίστιαν Μπόρχα, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μπράγκα. Ο Μπόρχα διαπραγματεύεται με ομάδες από τη Βραζιλία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιτύχει συμφωνία και είναι διαθέσιμος στο «παζάρι».

Τέλος, όσο ο Παναθηναϊκός δεν κλείνει αριστερό μπακ και ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν βρίσκει αυτό που θέλει σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το σενάριο της επαναπροσέγγισης συντηρείται ζωντανό. Δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά οι δίαυλοι επικοινωνίας των ανθρώπων του Τριφυλλιού με την πλευρά του Έλληνα αριστερού μπακ είναι ανοιχτοί.