«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε όρους για τον Έντσο Ντίας»

O Έντζο Ντίαζ με το νούμερο 13

i

cariverplate.com.ar

«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε όρους για τον Έντσο Ντίας»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:24 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 07.07.2024

Αργεντινός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον αριστερό μπακ Έντσο Ντίας, αλλά δεν έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός έχει σε άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και τα σενάρια από την Αργεντινή, τον συνδέουν με τον 28χρονο Αργεντινό της Ρίβερ Πλέι, Έντσο Ντίαζ. Ένα όνομα που είχε γραφτεί προ ημερών για το Τριφύλλι και πριν από ένα μήνα, είχε περάσει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Την πληροφορία μεταφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ουριέλ Λουγκτ, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός ρώτησε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες πωλείται ο αριστεροπόδαρος αμυντικός από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Λουγκτ παραθέτει λεπτομέρειες για την υπόθεση, εξηγώντας πως άνθρωπος του Τριφυλλιού επικοινώνησε την Παρασκευή με τον μάνατζερ του Έντσο Ντίαζ, ο οποίος λειτουργεί ως μεσολαβητής με τη Ρίβερ Πλέιτ. Αυτός έχει αναλάβει τις συζητήσεις, εφόσον προκύψει νέος γύρος για τον Αργεντινό μπακ.

Ο Λουγκτ δεν παραθέτει την κατάληξη της επικοινωνίας, διευκρινίζει όμως πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καταθέσει προσφορά στη «μπάντα». Επίσης, ο Αργεντινός ρεπόρτερ δεν αναφέρεται και στην αντίδραση του παίκτη, εάν είναι θετική ή αρνητική.

Ο Λοντίγκιν δεν μάσησε τα λόγια του: «Θα ξεσκιστούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε» - Το μήνυμα για τον τίτλο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 07.07.2024

Ο Λοντίγκιν δεν μάσησε τα λόγια του: «Θα ξεσκιστούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε» - Το μήνυμα για τον τίτλο (vid)

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη σεζόν που ξεκινάει με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και νέο τεχνικό. Όλα όσα είπε για την επιστροφή στην κορυφή, την ομάδα και το μήνυμα στον Ξενόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Χόρχε Μπρίτο, είχε δηλώσει προ ημερών, πως ο Ντίαζ παραχωρείται με το κατάλληλο αντάλλαγμα. Όμως, ο παράγοντας των «μιλιονάριος» έθεσε ως τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα αντίτιμο που κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό για αριστερό μπακ, παρότι ο Έντσο Ντίαζ θεωρείται από τους καλύτερους στη Λατινική Αμερική. Ο 28χρονος άσος δεν έχει παίξει στην Ευρώπη και το περιβάλλον του ισχυρίζεται πως το τάιμινγκ είναι το κατάλληλο για τη μετακόμιση.