Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία στο Κορωπί

Τάσος Μπακασέτας

i

www.pao.gr

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:55 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:58 - 10.07.2024

Με προπόνηση 1,5 ώρας την Τετάρτη, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν χαλαρώνει την ένταση για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρά την επιστροφή στην Αθήνα.

Αμετάβλητο διατηρήθηκε το απουσιολόγιο του Ντιέγκο Αλόνσο στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει στη διάθεση του τους τρεις Σλοβένους, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν, οι οποίοι θα έρθουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Καθώς και τον ανέτοιμο Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση του.

Όπως έγραψε το Sportal, o διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει το πρόγραμμα του, με ενδυνάμωση και θεραπείες και θα ενσωματωθεί όταν θα πάρει έγκριση από το ιατρικό τιμ. Πάντως, πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν στις 25 Ιουλίου.

O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:53 - 10.07.2024

O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο

O Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του με έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή και ένας σοβαρός στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Γιαννούλη και Κρίστιαν Μπόρχα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Η προπόνηση του Αλόνσο είχε διάρκεια 1,5 ώρας, με τον 49χρονο τεχνικό να χαμηλώνει σταδιακά την ένταση των ασκήσεων. Ήδη, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού γυμνάζονται μία φορά την ημέρα, αλλά ακόμα το προπονητικό επιτελείο τους ζορίζει για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει για την προπόνηση της 10ης Ιουλίου: «Ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Η προπόνηση είχε διάρκεια 1,5 ώρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, rondo, κυκλοφορία μπάλας και διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το απόγευμα».