O Παναθηναϊκός «σύστησε» τον Φίλιπ Μαξ (vid)

Φίλιπ Μαξ

i

Intime

O Παναθηναϊκός «σύστησε» τον Φίλιπ Μαξ (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:05 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 06.08.2024

Με ένα βίντεο στα social media, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα πρώτα πλάνα με τον Φίλιπ Μαξ να υπογράφει και να φοράει την πράσινη φανέλα.

O Φίλιπ Μαξ είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 31χρονου αριστερού μπακ το βράδυ της Δευτέρας, αφού ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας.

Ο Γερμανός αμυντικός επέλεξε το νούμερο 3 για τη φανέλα του, αφού ήταν διαθέσιμος από το τωρινό ρόστερ. Είναι πλέον θέμα χρόνου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι, αφού πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι έτοιμος.

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:27 - 05.08.2024

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός

To Sportal παραθέτει τους όρους της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό, για το κόστος και τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Γερμανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση.

Πάντως, από το club σύστησαν τον νέο αστέρα της ομάδας στον κόσμο, επιλέγοντας την δίοδο των social media. Με ένα βίντεο μικρής διάρκειας, οι «πράσινοι» κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές του Φίλιπ Μαξ στα γραφεία της ΠΑΕ, κατά τις υπογραφές και τη φωτογράφηση.

Ο Φίλιπ Μαξ έδειξε να μην έχει το παραμικρό άγχος στα backstage πλάνα, να απολαμβάνει την προσαρμογή στον Παναθηναϊκό και να μοιράζεται τη χαρά του με τους ακολούθους του Τριφυλλιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..