«Ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει με τη Σπέτσια για τον Ντραγκόβσκι»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

«Ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει με τη Σπέτσια για τον Ντραγκόβσκι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:11 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 07.06.2024

Η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» αποκαλύπτει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια για τη μεταγραφή του Μπαρλομιέι Ντραγκόβσκι. Οι αποδοχές και η διάρκεια του συμβολαίου του Πολωνού τερματοφύλακα.

Η παραμονή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οριστικοποιείται! Αυτό γράφει εμμέσως η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» με σημερινό (7/6) ρεπορτάζ της, υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός και η Σπέτσια συμφώνησαν στο αντίτιμο για τον Πολωνό τερματοφύλακα.

Το δημοσίευμα τονίζει πως το Τριφύλλι θα πληρώσει 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντραγκόβσκι. Αφήνοντας ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην ιταλική ομάδα, το οποίο ωστόσο δεν προσδιορίζεται.

Η Σπέτσια υπαναχώρησε εύκολα από το αρχικό buy out των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, γιατί δεν πίστευε ότι θα εισέπραττε αυτό το ποσό στην αγορά. Προτίμησε να μην ρισκάρει και να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, εξοικονομώντας και το 1,1 εκατομμύριο ευρώ των ετήσιων αποδοχών του 27χρονου γκολκίπερ.

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του Ντραγκόβσκι, θα έχει τριετή διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Παράλληλα, το ρεπορτάζ επισημαίνει πως ο Πολωνός τερματοφύλακας θα κερδίσει 900.000 ευρώ για κάθε χρόνο της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αποδυναμώσει τον «κορμό» του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:36 - 07.06.2024

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αποδυναμώσει τον «κορμό» του

Παρά τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστές τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Άνταμ Τσέριν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τους βασικούς παίκτες του. Μόνο με εξωφρενικά νούμερα θα προκύψει πώληση...

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα καταγράφει τη μεγάλη μείωση που δέχτηκε ο Ντραγκόβσκι για να έρθει στην Ελλάδα. Η συμφωνία του «Ντράγκο» με τη Σπέτσια, όταν έφυγε από τη Φιορεντίνα, ήταν για αμοιβή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τώρα κατέληξε στην Αθήνα με το 50% των χρημάτων...

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε θα είναι η τέταρτη καλοκαιρινή κίνηση του Παναθηναϊκού στην μεταγραφική περίοδο. Μετά την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς και την αγορά του Τιν Γεντβάι από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Με τους «πράσινους» να κρατούν τον Ντραγκόβσκι ανεξαρτήτως της πρόσληψης του νέου προπονητή.