O Παναθηναϊκός θα ψωνίσει από τα μέρη του Αλόνσο

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

O Παναθηναϊκός θα ψωνίσει από τα μέρη του Αλόνσο

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:34 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.06.2024

Τα πολλά μεταγραφικά σενάρια με προέλευση από τη Λατινική Αμερική, δείχνουν μία από τις κατευθύνσεις που έχει η αναζήτηση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον εμβληματικό επιθετικό της Φλαμένγκο, Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, είναι το τελευταίο από μία σειρά σεναρίων που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Είχαν προηγηθεί ο Κριστιάν Παβόν, ο Φακούντο Πελίστρι και νωρίτερα άλλοι ποδοσφαιριστές.Ασφαλώς, σε μία μεταγραφική περίοδο θα διαδοθούν και υπερβολές και υποθέσεις που δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση. Από την άλλη, είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι όλοι φαντάζονται… ενδιαφέρον από το Τριφύλλι και δεν έχει υπάρξει έστω μία ερώτηση.

Πάντως, συνήθως όταν μία συζήτηση ομάδας και παίκτη «διαρρέει» στη δημοσιότητα, είτε έχει περάσει στο τελικό στάδιο της, είτε έχει τελειώσει με αρνητικό κατάληξη. Όπως για παράδειγμα έχει συμβεί με τον Φακούντο Πελίστρι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως εξαρχής ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξε θετικά διακείμενος στην προοπτική της Ελλάδας. Οπότε από τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησαν καν με τον Πελίστρι.

Αντίστοιχα, η ιστορία με τον Γκάμπιγκολ της Φλαμένγκο, έχει άλλη διάσταση. Γιατί ο 27χρονος επιθετικός προτάθηκε από τον ατζέντη του, όμως όσο εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την ανάμειξη του Βραζιλιάνου με κατηγορίες για ντόπινγκ, δύσκολα οι «πράσινοι» θα έμπαιναν στην ουσία μιας συζήτησης.

Ο Παναθηναϊκός «χρυσώνει» τον Τσέριν μετά το EURO
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:34 - 27.06.2024

Ο Παναθηναϊκός «χρυσώνει» τον Τσέριν μετά το EURO

Ο Άνταμ Τσέριν ανεβάζει διαρκώς το κασέ του με τις εμφανίσεις του στο Euro 2024 και ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του πλάνο για τη διαχείριση του Σλοβένου μέσου, όταν αυτός θα ενσωματωθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωρίζει καλά την ήπειρο λόγω της εντοπιότητας (καταγωγή από την Ουρουγουάη), αλλά και της δουλειάς του στο Μεξικό και στις ΗΠΑ. 

Το Τριφύλλι χρειάζεται δύο βασικούς εξτρέμ, μετά τις αποχωρήσεις του Μπερνάρ και του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διαθέσει το απαιτούμενο μπάτζετ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου «σκανάρει» τις επιλογές, σε συνεννόηση με τον Αλόνσο. Άλλωστε, ο 49χρονος προπονητής έχει καθορίσει τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει ανάγκη για τα «φτερά» και σε αυτά βασίζεται η αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.