O Παναθηναϊκός το επαναλαμβάνει: ο Ιωαννίδης δεν πωλείται

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

O Παναθηναϊκός το επαναλαμβάνει: ο Ιωαννίδης δεν πωλείται

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:06 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.07.2024

Για πολλοστή φορά το φετινό καλοκαίρι, από τον Παναθηναϊκό επαναλαμβάνουν πως κόντρα στα αμέτρητα καθημερινά δημοσιεύματα, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν τελεί προς πώληση.

Συνήθως, «η επανάληψις εστί μήτηρ πάσης μαθήσεως». Στο εξωτερικό φαίνεται πως αγνοούν τη διάσημη αρχαία ελληνική ρήση και διακινούν επί καθημερινής βάσης, μεταγραφικά σενάρια με τον Φώτη Ιωαννίδη στο επίκεντρο. Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό επανέλαβαν για πολλοστή φορά αυτό που τονίζουν από την αρχή του καλοκαιριού: ο παίκτης δεν πωλείται.

Είτε πρόκειται για κρούσεις από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είτε την Ίπσουιτς, είτε τη Μπολόνια, από το Τριφύλλι έχουν απαντήσει αρνητικά μέχρι στιγμής. Γιατί ο Ιωαννίδης είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του δυναμικού και ο ηγέτης και αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο – Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:24 - 14.07.2024

Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο – Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα (gallery)

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από τη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν οι 74 συλληφθέντες οπαδοί για τα επεισόδια με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ γύρω από τον Ιωαννίδη και να τον δέσει με νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές. Μία εξέλιξη που έχει δρομολογηθεί και θα οριστικοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αντίστοιχα, η εκπεφρασμένη θέληση του διεθνούς επιθετικού μέχρι σήμερα, είναι ότι δεν σκέφτεται να φύγει. Ο Ιωαννίδης έχει όνειρο να μεγαλουργήσει στο εξωτερικό, αλλά στο κατάλληλο τάιμινγκ και σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Όχι απλώς να πάρει μεταγραφή σε ένα club που κινείται στην μικρομεσαία ζώνη της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως τα ξένα μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσουν να αναπαράγουν φήμες και πληροφορίες για τον Ιωαννίδη. Όσο θα εντυπωσιάζει με την απόδοση του ο κάπταιν των «πράσινων», τόσο οι ξένοι θα ασχολούνται μαζί του. Όπως συμβαίνει με τους παίκτες που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους.

Προς το παρόν, ο Ιωαννίδης ναι μεν παρακολουθεί τα δημοσιεύματα, αφού κάθε μέρα κατακλύζουν το Διαδίκτυο, όμως ο ίδιος έχει άλλες προτεραιότητες. Όπως να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό στον δεξιό ώμο, που είχε αποκομίσει στο φιλικό της Ελλάδας με την Γερμανία στις 7 Ιουνίου, μετά από μία σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ. Πάντως, από το Τριφύλλι δεν θα ρισκάρουν μαζί του και ο Ιωαννίδης δεν θα παίξει στα ματς του Β' προκριματικού του Europa League.