Ο ΠΑΟΚ κοντά σε Ετζούκε

Ο ΠΑΟΚ κοντά σε Ετζούκε

Μάνος Τσαλγατίδης 11:19 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 08.06.2024

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους άμεσα

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ενισχυθεί με φόντο τα καλοκαιρινά προκριματικά παιχνίδια για το UEFA Champions League.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν βγει στην αγορά για να βρουν τον εκλεκτό ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες του ΠΑΟΚ. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA, το όνομα του Κιντέρα Ετζούκε βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων».

Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός μένει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σύμφωνα με την FORZA βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο 26χρονος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην βελγική Αντβέρπ, καταγράφοντας 39 συμμετοχές με πέντε γκολ κι έξι ασίστ, αγωνιζόμενος τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Βαλερένγκα, στη Χέρενφεν, στη Χέρτα Βερολίνου και φυσικά σε ΤΣΣΚΑ και Αντβέρπ. Ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ έχει φορέσει οκτώ φορές τη φανέλα της Εθνικής Νιγηρίας, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως την σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Champions League με την Αντβέρπ.

Μάλιστα, βρισκόταν στην αποστολή της βελγικής ομάδας, όταν αυτή ήρθε αντιμέτωπη με την ΑΕΚ στα προκριματικά, ωστόσο δεν κατέγραψε λεπτά συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις. Στους ομίλους, όμως, του Champions League αγωνίστηκε απέναντι σε Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μπαρτσελόνα.