Ο ΠΑΟΚ σε 100 επιθέσεις σκόραρε μόνο ένα γκολ!

Ο ΠΑΟΚ σε 100 επιθέσεις σκόραρε μόνο ένα γκολ!

Μάνος Τσαλγατίδης 15:25 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 05.10.2024

Το αρνητικό στατιστικό του ΠΑΟΚ που δείχνει το επιθετικό πρόβλημα του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μένει στο μηδέν αναφορικά με τη συγκομιδή του στη League Stage του Europa League και έχει κάνει τη ζωή του δύσκολη αναφορικά με ενδεχόμενη πρόκριση.

Οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 0-1 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος δεν έθελξε.

Το επιθετικό πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα αυτό του σκοραρίσματος είναι ορατό και με γυμνό μάτι και αυτό αποδεικνύεται και από το στατιστικό που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος στα παιχνίδια με Γαλατασαράι και Στεάουα πραγματοποίησε συνολικά 100 επιθέσεις και έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Όσον αφορά τις εύστοχες τελικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ αυτές είναι 34.

Θυμίζουμε πως για την ώρα το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ το έχει πετύχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας όταν ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Σαφώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα το παραδέχθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια, είδα στην γρήγορη ανάλυση το ματς. Είδα τα λάθη που μας κόστισαν. Όταν δεν μπορείς να κάνεις τα εύκολα, τότε το θέμα δυσκολεύει. Δεν με κάνει χαρούμενο η συμπεριφορά των επιθετικών μας. Και αυτό χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσουν οι νέοι επιθετικοί τον βαθμό της ομάδας. Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, τότε τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θέλεις», είπε μεταξύ άλλων