Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τελειώσει» άμεσα την απόκτηση του αμυντικού της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ

Ομάρ Κόλεϊ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τελειώσει» άμεσα την απόκτηση του αμυντικού της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:50 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 26.08.2024

Ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση των Κουλιεράκη και Εκόνγκ σε Βόλφσμπουργκ και Αλ Κχολούντ, αντίστοιχα, προσπαθεί να κλείσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 31χρονο Γκαμπονέζο αμυντικό της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ.

Fotomac: «ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για Κόλεϊ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:02 - 26.08.2024

Fotomac: «ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για Κόλεϊ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Ομάρ Κόλεϊ, με τον Γκαμπονέζο στόπερ να είναι θετικός στη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου... άναψε το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον τουρκικό σύλλογο και ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε επαφή με την Μπεσίκτας. Κατά τη διάρκεια των επαφών ο ΠΑΟΚ σημείωσε πως θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο.

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!
SPORTAL ORIGINALS

10:42 - 26.08.2024

Το... δικαίωμα των «μικρών» στην επιτυχία, η αφόρητη πίεση σε Αλόνσο, Αλμέιδα και το «ξενέρωμα» του Σπόραρ!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης στο δεύτερο Talking Points της σεζόν 2024-2025, σχολιάζουν την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Μάλιστα, πρότεινε διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστής. Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχει θετικό κλίμα στις συζητήσεις και το έδαφος είναι προσοδοφόρο, καθώς ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ και η Μπεσίκτα από τη μεριά της «ακούει» την πρόταση του να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο.

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με σημαντική θητεία στη Serie A, καθώς έχει γράψει 136 συμμετοχές με τη Σαμπνόρια, ενώ και το πέρασμα του από το Βέλγιο και την Γκενκ ήταν πετυχημένο, αφού με την εν λόγω ομάδα είχε 95 εμφανίσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!