«Ο ΠΑΟΚ θέλει Σερντάρ Ντουρσούν»

Σερντάρ Ντουρσούν

i

@Fenerbache FC

«Ο ΠΑΟΚ θέλει Σερντάρ Ντουρσούν»

Μάνος Τσαλγατίδης 22:09 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 14.08.2024

Τι αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος για τον ΠΑΟΚ και τον φορ της Φενέρμπαχτσε.

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ οι Τούρκοι, που αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού της Φενέρμπαχτσε, Σερντάρ Ντουρσούν.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Δικέφαλος και η Ντάρμσταντ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία.

Ο Ντουρσούν έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Φενέρμπαχτσε και την φετινή σεζόν σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 4 γκολ με 5 ασίστ με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Ντουρσούν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ανόβερο, Εσκισεχίρσπορ, Ντενίζλισπορ, Καραγκιουμρούκ, Γκρόιτερ Φιρτ και Ντάρμσταντ, προτού μετακομίσει στην Φενέρμπαχτσε, ενώ μετράει 10 συμμετοχές με την Εθνική Τουρκίας, έχοντας σκοράρει 7 γκολ.

Aπό την πλευρά τους οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν πως δεν ασχολούνται με την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος έχει στοχεύσει (για την ώρα) στους Μανόλο Γκαμπιαντίνι και Μπαγέ Ντιανέ. Οι συγκεκριμένοι απασχολούν αρκετά και στις πρώτες επαφές, τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Σενεγαλέζος ζητούν «κλειστό» τριετές συμβόλαιο, με απολαβές αρκετά πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δεδομένης της ηλικίας τους, η απαίτηση για τριετές συμβόλαιο είναι αυτή που δημιουργεί παραπάνω σκέψεις, με δεδομένο ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει το 31ο έτος της ζωής τους.

Όσον αφορά τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο Ιταλός βρίσκεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στη λίστα των «ασπρόμαυρων» και η αλήθεια είναι πως άρεσε αρκετά το ποδοσφαιρικό του στυλ και στον Δικέφαλο θεωρούν πως κολλάει στα «θέλω» του προπονητή.

Ο Ντιανέ επίσης ταιριάζει στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου και η ψυχοσύνθεση του θυμίζει... killer μέσα στην περιοχή, κάτι που το έδειξε και με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία.