Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Φωτ. IMAGO

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Μάνος Τσαλγατίδης 10:54 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 10.08.2024

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ επιμένει γαλλικά

Ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Σουαλιό Μεϊτέ έχει βγει στην αγορά προκειμένου να αποκτήσει ένα υψηλού επιπέδου χαφ.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας FORZA, ο ΠΑΟΚ έχει… λοκάρει και δείχνει έντονο ενδιαφέρον για να κάνει δικό του Γάλλο μέσο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ο 3οχρονος αγωνίζεται στη Λοριάν και ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Μπακαγιόκο έχει ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν γράφοντας πάνω από 40 συμμετοχές με την κάθε μια από αυτές.

Άξιο αναφοράς είναι πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Μπακαγιόκο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεν και δεν άργησε να μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα. Με τις εμφανίσεις του προκάλεσε αίσθηση και ανάγκασε τη Μονακό να δαπανήσει επτά εκατομμύρια για να τον αποκτήσει το 2014. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδα των… θαυμάτων του γαλλικού συλλόγου, αυτή δηλαδή που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017.

Τα όσα έκανε με τη φανέλα της Μονακό ανάγκασε την Τσέλσι να δαπανήσει 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Με τους μπλε έγραψε 43 συμμετοχές χωρίς ωστόσο να μπορέσει να… κολλήσει με το κλαμπ.

Έτσι, στην πορεία ήρθαν δύο δανεισμοί στη Μίλαν, ένας στη Μονακό, ακόμα ένας στην Νάπολι και τελικά ήρθε η Λοριάν να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από την Τσέλσι.