Ο Πιερό είναι εδώ για την ΑΕΚ και... πανευτυχής

Ο Πιερό είναι εδώ για την ΑΕΚ και... πανευτυχής

Κώστας Τσίλης 20:08 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 09.09.2024

Ο φορ από την Αιτή έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φορέσει και τυπικά την κιτρινόμαυρη φανέλα

Χρειάστηκε να κάνει ένα πολύ μακρύ και κουραστικό ταξίδι από την Αϊτή μέσω Μαδρίτης, για να καταφέρει να φτάσει πριν από λίγο στο Ελ Βενιζέλος. Όμως ήταν για τον Φραντζί Πιερό ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής του, καθώς το βήμα να μετακομίσει στην ΑΕΚ ήθελε να το κάνει πολύ. Το είχε δείξει άλλωστε από την αρχή στους ανθρώπους της Ένωσης, το έδειξε και με τα χαμόγελα που μοίραζε, παρά την κούρασή του, στην αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος.

Ο Πιερό φυσικά και θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από το ταξίδι. Αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά και τις τελικές υπογραφές, προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Ο στόχος είναι όλα τα γραφειοκρατικά και τα τυπικά να ολοκληρωθούν αύριο, ώστε ο Πιερό να κάνει την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Εξάλλου έχει φανεί πως δεν κρατιέται για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Μέχρι και ειδικά άδεια από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αϊτής κατάφερε να εξασφαλίσει, προκειμένου να απουσιάσει από το αποψινό ματς της εθνικής του ομάδας και να μπορέσει ταξιδέψει το ταχύτερο στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή. Ο Πιερό έτσι κι αλλιώς είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Μάλιστα σκόραρε με την εθνική το περασμένο Σάββατο, ενώ πρόλαβε με την Μακάμπι να βάλει τρια γκολ και να δώσει δυο ασίστ, σε τέσσερα ματς που έχει ήδη αγωνιστεί.