Ο Πιερό έχασε τον... ύπνο του, για να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ

Πιερό

i

Φραντζί Πιερό/intime

Ο Πιερό έχασε τον... ύπνο του, για να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 23:15 - 21.10.2024

Χρειάστηκε να μείνει μια ολόκληρη μέρα χωρίς ύπνο και μετά από ταξίδι, προκειμένου ο Πιερό να προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για να ξεκινήσει στην ενδέκαδα της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Σ' αυτό το «παράθυρο» για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ είχε συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές που έπρεπε να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και να κάνουν φυσικά το ίδιο μακρινό ταξίδι στην επιστροφή. Τον Φραντζί Πιερό, τον Ορμπελίν Πινέδα και τον Άλεξ Κάλενς. Απ' αυτούς, μόνο ο φορ από την Αϊτή έπαιξε βασικός. Και με το γκολ του, καθόρισε το αποτέλεσμα του ματς.

Η ασύλληπτη «σύνδεση» του Πιερό με τη Νέα Φιλαδέλφεια και οι σκέψεις του Αλμέιδα για Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:15 - 21.10.2024

Η ασύλληπτη «σύνδεση» του Πιερό με τη Νέα Φιλαδέλφεια και οι σκέψεις του Αλμέιδα για Γκαρσία

Ο Πιερό βρήκε δίχτυα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει σκοράρει και στα τρία ματς που έχει παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Αλμέιδα έδειξε πως ωριμάζει στο μυαλό του η ιδέα για ένα επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Γκαρσία

Η αλήθεια όμως είναι, πως για να μπορέσει ο Πιερό να είναι 100% έτοιμος για να μπει στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, για ένα τόσο απαιτητικό ματς, χρειάστηκε να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, από δυνατές προπονήσεις. Ο Αϊτινός φορ έχασε τον ύπνο του. Κυριολεκτικά. Και προτίμησε να χάσει τον ύπνο του, προκειμένου να μην χάσει μια πολύτιμη μέρα προπόνησης.

Ο Πιερό είχε αγωνιστική υποχρέωση με την εθνική ομάδα της χώρας του, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πήρε αμέσως μετά το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ταξίδι μακρινό, με αλλαγές πτήσεων και... ώρας. Ως εκ τούτων ο Πιερό «προσγειώθηκε» στην Ελλάδα νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Η προπόνηση της ΑΕΚ ήταν πρωϊνή και φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα είχε δώσει την άδεια στον Πιερό να πάει κατευθείαν στο σπίτι του για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί και φυσικά να απουσιάσει από τα Σπάτα. Αν τηρούσε ο Αϊτινός αυτός το πρόγραμμα, θα πήγαινε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, θα έκανε πρόγραμμα προσαρμογής και επομένως κανονική προπόνηση θα έκανε το Σάββατο.

Με μόλις μια ημέρα φουλ δουλειάς, δύσκολα θα ήταν απολύτως έτοιμος ο Πιερό. Ή τουλάχιστον αυτό θεωρούσε. Γι αυτό και πήγε την Πέμπτη σχεδόν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και δεν άφησε την μέρα να πάει χαμένη. Έτσι κέρδισε επί της ουσίας την παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς και την Παρασκευή. Δυο μέρες σε φουλ ρυθμούς, βασικός την Κυριακή και ένα γκολ.