Ο Πινέδα έτσι κι αλλιώς δεν είχε αλλάξει καθόλου και τίποτα από την καθημερινότητα του

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

Ο Πινέδα έτσι κι αλλιώς δεν είχε αλλάξει καθόλου και τίποτα από την καθημερινότητα του

Κώστας Τσίλης 18:15 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 09.08.2024

Παρά τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του μάνατζερ του, ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ δεν είχε χάσει ούτε την προσήλωση του στην δουλειά, ούτε την διάθεση του, ούτε καν είχε επηρεαστεί στην ζωή του στην Αθήνα

Ήδη από το προηγούμενο Σάββατο και την ξεκάθαρη στάση που πήρε η ΑΕΚ απέναντι και στον μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα, φάνηκε πως στο σίριαλ αρχίζει να μπαίνει ένα τέλος. Κάτι που ήθελε να σφραγίσει ο ίδιος ο Μάριος Ηλιόπουλος, με το τετ α τετ που έκανε με τον Μεξικανό χαφ χθες στα Σπάτα. Αλλά και με το γεγονός πως ενημερώθηκε και ο Ματίας Αλμέιδα, για όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και τον Πινέδα.

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως μ' αυτή την εξέλιξη, ο Μεξικανός χαφ θα αφοσιωθεί πλέον μόνο στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Παρόλα αυτά έτσι κι αλλιώς, ο Πινέδα δεν είχε αφήσει όλο αυτό να επηρεάσει την καθημερινότητα του είτε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, είτε στην ζωή του γενικώς στην Αθήνα. Ακόμα και όταν ο εκπρόσωπος του Μεξικανού ήταν σε κρεσέντο επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Βεβαίως είναι αλήθεια, πως αν το ήθελε ο Πινέδα, θα μπορούσε να κόψει "μαχαίρι" τα παιχνιδάκια του μάνατζερ του. Κάτι που φάνηκε να γίνεται μόνο μετά το εξώδικο της ΑΕΚ.

Ωστόσο το δεδομένο είναι, πως ο Πινέδα, ποτέ δεν έδειξε να έχει αλλάξει συμπεριφορά στην καθημερινότητα του. Από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στα Σπάτα ήταν απολύτως συνεπής στην δουλειά του, πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και κυρίως χωρίς να φαίνεται πως υπάρχει κάτι να τον απασχολεί ή πολύ περισσότερο κάτι που να τον χαλάει.

Είχε την ίδια συμπεριφορά και προς τον Αλμέιδα αλλά και προς τους συμπαίκτες του. Συμμετείχε σ' όλα, έκανε πλάκα μ' όλους. Ενώ το ίδιο συνέβαινε και με την καθημερινότητα. Όπως έκανε τα δυο προηγούμενα χρόνια, έτσι και αυτές τις μέρες, ήταν ενεργός στα Social, καταγράφοντας τις στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του και τον ευχάριστο ελεύθερο χρόνο που περνάει στην Αθήνα. Άλλωστε ο Πινέδα πλέον έχει και το δικό του σπίτι, το οποίο αγόρασε πέρυσι στα Νότια Προάστια.

Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα στο μυαλό του Πινέδα για να δει τι σκέφτεται. Και σίγουρα όλο αυτό που προηγήθηκε, δεν ήταν απλώς σκέψεις και επιθυμίες του εκπροσώπου του. Όμως έχει την σημασία του το γεγονός πως ο Πινέδα δεν επηρεάστηκε καθόλου, όσο φαινόταν να είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του. Και παίζει ρόλο στο πόσο εύκολο θα είναι για τον Μεξικανό να πορευτεί κανονικά, τώρα που φαίνεται να κλείνει.