Ο Πινέδα «βλέπει» ενδεκάδα στο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα, αλλά η Μοντερέι «διαφημίζει» συμφωνία του

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

Ο Πινέδα «βλέπει» ενδεκάδα στο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα, αλλά η Μοντερέι «διαφημίζει» συμφωνία του

Κώστας Τσίλης 11:36 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 05.08.2024

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Μεξικανός χαφ ταξίδεψε κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για την Αρμενία και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα αύριο, όμως οι συμπατριωτές του κάνουν λόγο για συμφωνία με τον παίκτη για μεταγραφή

Όποιος είδε τον Ορμπελίν Πινέδα στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος το πρωί κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Αρμενία, μόνο στεναχώρια και δυσφορία για το που βρίσκεται δεν διέκρινε. Ούτε καν προβληματισμό. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, σαν να μην έχει υπάρξει απολύτως τίποτα. Την ίδια εικόνα, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, έχει ο Μεξικανός χαφ και στα Σπάτα όλες τις προηγούμενες μέρες.

Γι αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να τον δηλώσει κανονικά στην λίστα για τα δυο παιχνίδια με τη Νόα. Και πολύ περισσότερο, αυτός είναι και ο λόγος που ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται να δώσει θέση βασικού στον Πινέδα στο αυριανό πρώτο ματς με τους Αρμένιους. Τον βλέπει καλά, τον χρειάζεται αγωνιστικά και από την στιγμή που η στάση της ΑΕΚ είναι πολύ συγκεκριμένη, ο παίκτης υπολογίζεται.

Την ίδια στιγμή, στην Μοντερέι ακόμα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να πιέσουν καταστάσεις.  Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από το Μεξικό, μίλησε για πολλά και μεταξύ αυτών και για τον Πινέδα. Και... διαφήμισε συμφωνία μαζί του, παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τουλάχιστον παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει τίποτα με την ΑΕΚ.

"Η διαπραγμάτευση είναι ακόμα ανοιχτή, είναι περίπλοκη, γι' αυτό και πήρε πολύ χρόνο, αλλά είναι ακόμα ζωντανή. Ο Ορμπελίν θέλει να έρθει, εμείς θέλουμε να έρθει, έχουμε συμφωνία μαζί του και το θέμα είναι μεταξύ συλλόγων. Εμείς ακόμα παλεύουμε. Χρειαζόμαστε παίκτες της ποιότητάς του" τόνισε ο Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα.