Ο Πισάρο συνάντησε ξανά τον Αλμέιδα, αλλά τον... παρέλαβε ο Μπονίνι

Ο Πισάρο συνάντησε ξανά τον Αλμέιδα, αλλά τον... παρέλαβε ο Μπονίνι

Κώστας Τσίλης 13:47 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Μετά από περίπου μια πενταετία, ο Αλμέιδα έσμιξε ξανά με τον Πισάρο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αλλά για την πρώτη μέρα στην δουλειά τον Μεξικανό τον ανέλαβε ο Μπονίνι

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ροντόλφο Πισάρο πήρε την απόφαση να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βήμα να παίξει μπάλα στην Ευρώπη και με την φανέλα της ΑΕΚ, ήταν τα τηλεφωνήματα του Ματίας Αλμέιδα. Στην δούλεψη του Αργεντινού τεχνικού, ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είχε περάσει το πιο παραγωγικό διάστημα στην καριέρα του και είχε κατακτήσει τίτλους. Και σήμερα, μετά από πέντε χρόνια, οι δυο τους έσμιξαν ξανά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Φυσικά η υποδοχή που έκανε στον Πισάρο ο Αλμέιδα, ήταν αυτή η σφιχτή αγκαλιά που συνηθίζει μ' όλους τους ποδοσφαιριστές. Ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία τους στο instagram. Βεβαίως στην φωτογραφία δεν ήταν οι δυο τους, αλλά και ο γυμναστής της ΑΕΚ Γκίντο Μπονίνι. Καθόλου τυχαίο όλο αυτό. 

Μπορεί ο Πισάρο να είχε σήμερα το πρώτο τετ α τετ με τον Αλμέιδα. Αλλά για την πρώτη μέρα στην δουλειά, ανέλαβε ο Μπονίνι. Με τον γυμναστή της ΑΕΚ έκανε το πρώτο του πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα. Μ' ότι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε ο Πισάρο ξέρει καλά τι εστί Μπονίνι, καθώς είχε συνεργαστεί ξανά μαζί του, όταν έπαιζε στην Τσίβας.