Ο Πογέτ δεν θέλει να θυμάται την τελευταία φορά που συνάντησε τον Κούμαν

Ο Πογέτ δεν θέλει να θυμάται την τελευταία φορά που συνάντησε τον Κούμαν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:20 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.08.2024

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 2014 όταν ο Γκουστάβο Πογέτ βρήκε απέναντι του τον Ρόναλντ Κούμαν σε ένα παιχνίδι της Premier League. Ένα ματς το οποίο ο Ουρουγουανός σίγουρα δεν θέλει να θυμάται!

Το βράδυ της Πέμπτης (7/9, 21:45) η Ολλανδία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Stadion Phillips», με τη «γαλανόλευκη» να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος της να κάνει ένα σημαντικό βήμα στα προκριματικά του Euro και στο τέλος να πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στον πάγκο των γηπεδούχων θα βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν και σε αυτό των φιλοξενούμενων ο Γκουστάβο Πογέτ, με τους δύο να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 3.246 ημέρες. Συγκεκριμένα, ήταν 24 Οκτωβρίου του 2014. όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρήκε απέναντι του τον Ολλανδό κόουτς.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ήταν αυτή ανάμεσα στη Σαουθάμπντον του Κούμαν και τη Σάτερλαντ του Πογέτ, για την 8η αγωνιστική της Premier League. Η έκβαση του αγώνα... στοιχειώνει ακόμα τον Ουρουγουανό τεχνικό. 

Ειδικότερα, ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε με βαριά ήττα της Σάντερλαντ, η οποία έχασε με σκορ 8-0. Το αξιοσημείωτο, δε, σε εκείνο το ματς είναι πως τα τρία από τα οκτώ αυτά τέρματα προήλθαν από αυτογκόλ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουστάβο Πογέτ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη θητεία του μέχρι το καλοκαίρι, αφού στις 16 Μαρτίου του 2015 ο ίδιος αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο της Αγγλίας. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.