Ο Πόνσε χάρηκε με την ψυχή του τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, παρότι δεν έπαιξε λεπτό
i

Έκι Πόνσε/intime

Ο Πόνσε χάρηκε με την ψυχή του τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, παρότι δεν έπαιξε λεπτό

Κώστας Τσίλης 13:52 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Στον πάγκο έμεινε ο Πόνσε σ' ολόκληρο το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά το έζησε πολύ έντονα και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη

Μπορεί ο Έκι Πόνσε να έχει κιτρινόμαυρο... παρελθόν, με πέρασμα για μια σεζόν από την ΑΕΚ. Όμως ο καινούργιος κύκλος του στην Ένωση, δεν μετρά παρά μόνο δυο μήνες. Παρόλα αυτά ο Αργεντινός φορ, φαίνεται ήδη να έχει ενσωματωθεί και να έχει γίνει μέλος της οικογένειας που έχει φτιάξει ο Ματίας Αλμέιδα. Κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου. 

Για τον Αλμέιδα ανοίγει ένας νέος κύκλος ειδικής διαχείρισης "πακέτου" τεσσάρων ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:20 - 27.09.2023

Για τον Αλμέιδα ανοίγει ένας νέος κύκλος ειδικής διαχείρισης "πακέτου" τεσσάρων ματς

Τον πρώτο μεγάλο αγωνιστικό "Γολγοθά" της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα τον έβγαλε με εξαιρετική διαχείριση του υλικού και από αύριο ξεκινά ένας καινούργιος κύκλος με ένα "πακέτο" τεσσάρων συνεχόμενων παιχνιδιών

Ο Πόνσε στο παΙχνίδι της Δευτέρας έμεινε στον πάγκο. Δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, Κι ας προερχόταν από δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Μπράιτον, στα οποία είχε βρει δίχτυα. Ωστόσο ο Αργεντινός φορ το ματς το έζησε πολύ έντονα. Ειδικά όσα πλησίαζε το φινάλε, ήταν συνεχώς όρθιος και φώναζε στους συμπαίκτες του, κυρίως στον "κολλητό" του Σέρχιο Αραούχο. 

Και όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, ο Πόνσε ήταν από τους πρώτους που μπήκαν μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Με την ψυχή του το χάρηκε ο Αργεντινός και ήταν ένα ακόμα δείγμα, του πόσο πολύ γρήγορα έχει γίνει ένα με την ομάδα. Εξάλλου ήταν και δική του σφοδρή επιθυμία να επιστρέψει και να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ξέροντας καλά πως θα μοιραστεί την θέση του με τον Γκαρσία. Και μπορεί και να υπάρξουν ματς, που δεν θα παίξει ούτε λεπτό, όπως αυτό της Δευτέρας. 

Είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του ένα πλάνο διαχείρισης για την θέση του φορ. Άλλωστε μόνο ευτυχία είναι, που έχει στην διάθεσή του δυο τόσο υψηλής ποιότητας επιθετικούς. Και μπορεί να μοιράσει τους χρόνους, έχοντας πάντα μια ποιοτική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο να ξεκινήσει βασικός ο Πόνσε.