Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός

Αντόνιο Νόμπρε

i

©intime

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός

Μαρία Δαλιάνη • 11:54 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο Αντόνιο Νόμπρε αναμένεται να σφυρίξει την αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Μετά την μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (5/10) και ώρα 22:00.

Ένας γνώριμος από τα παλιά ο Αντόνιο Νόμπρε αναμένεται να σφυρίξει στην εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα. Ο 34χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πέρσι είχε διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην οποία «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 1-0. 

Ο Πορτογάλος διαιτητής είχε σφυρίξει άλλο ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την σεζόν 2012-2022 στο οποίο και το «τριφύλλι» είχε νικήσει με 3-0.

Ο Λουτσέσκου διαμαρτύρεται έχοντας πάρει όλα τα σφυρίγματα! (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:54 - 02.10.2023

Ο Λουτσέσκου διαμαρτύρεται έχοντας πάρει όλα τα σφυρίγματα! (vids)

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στις ημέρες των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ραζβάν Λουτσέσκου θα είχαν τελείως διαφορετική κατάληξη, εάν είχε προβλεφθεί η χρήση του VAR. Γιατί στην εξέλιξη των παιχνιδιών, όλως τυχαίως οι αμφισβητούμενες φάσεις δόθηκαν υπέρ των «ασπρόμαυρων» και όλες ανακλήθηκαν με τη χρήση της τεχνολογίας.

Από την Πορτογαλία θα είναι και ολόκληρη η διαιτητική ομάδα. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Μαρτίνς, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Μπρούνο Μιγκέλ Κάρμο Βιέιρα και στο VAR οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.