Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ έταξε πριμ την πρόκριση!

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια

i

Twitter / om.fr

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ έταξε πριμ την πρόκριση!

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:08 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, υποσχέθηκε μπόνους στους ποδοσφαιριστές, για να έχουν έξτρα κίνητρο στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Για τη Μαρσέιγ ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα κοστίσει πολλά περισσότερα από το γόητρο και το πρεστίζ. Ένα club που δαπάνησε 67 εκατομμύρια ευρώ στις μεταγραφές και ετοιμάζεται να ξοδέψει και άλλα, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League σχετίζεται και με το οικονομικό.

Μόνο η συμμετοχή στα Play Offs αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ σε μία ομάδα. Χρήματα που δεν θα λύσουν το πρόβλημα της Μαρσέιγ, αλλά θα της επιτρέψει να μειώσει το άνοιγμα στον προϋπολογισμό της.

Ο Μαρθελίνο αποκάλυψε τι δεν θα κάνει εν όψει Παναθηναϊκού!
CHAMPIONS LEAGUE

15:55 - 14.08.2023

Ο Μαρθελίνο αποκάλυψε τι δεν θα κάνει εν όψει Παναθηναϊκού!

Ο Μαρθελίνο απάντησε σε ερωτήσεις για το αγωνιστικό στυλ που θα έχει η Μαρσέιγ στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γιορντάν Βερετού τόνισε ότι η ομάδα κέρδισε αυτοπεποίηση με τη νίκη επί της Ρέιμς.

Ωστόσο, η νίκη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης» και κυρίως η εμφάνιση των Μασσαλών, προκαλούν αμφιβολίες για τη ρεβάνς του Βελοντρόμ. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει έξτρα κίνητρα στους παίκτες, για να αποκλείσουν τους «πράσινους».

Οι Γάλλοι ρεπόρτερ αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΟΜ, Πάμπλο Λονγκόρια, έταξε πριμ στους ποδοσφαιριστές, εάν εξασφαλίσουν την πρόκριση. Το ποσό δεν αποκαλύφθηκε, αλλά για τα δεδομένα του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ασυνήθιστη ενέργεια.

Συγχρόνως, η απόφαση του Λονγκόρια να πριμοδοτήσει την πρόκριση, καταδεικνύει την ανασφάλεια που επικρατεί στη Μαρσέιγ. Επαφίεται στον Παναθηναϊκό να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα επικρατεί στο Βελοντρόμ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.