Ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις χειρότερες μεταγραφές της Νότιγχαμ Φόρεστ
i

Τζιμπούρ και Αμπντούν / © Intime

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις χειρότερες μεταγραφές της Νότιγχαμ Φόρεστ

Sportal newsroom 21:02 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ταξίδεψε από τον Ολυμπιακό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το 2014, όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των οπαδών.

Ήταν Γενάρης του 2014 όταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ αποχωρούσε από τον Ολυμπιακό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Γαλλοαλγερινό να βάζει πλώρη για Αγγλία έχοντας μεγαλεπήβολα σχέδια και κλείνοντας μία τρομερή θητεία στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα αυτά δικαιώθηκαν στιγμιαία, αφού ο παλαίμαχος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο ντεμπούτο του και έφερε κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς, οι οποίοι τον είδαν να σκοράρει κόντρα στην Γέοβιλ Τάουν. Όμως από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η κακή αγωνιστική εικόνα και ο Τζιμπούρ κατέληξε από το «ζενίθ» στο «ναδίρ» μέσα σε λίγες αγωνιστικές.

Κάπως έτσι, η «Nottighamshire Live» συμπεριέλαβε τον πρώην παίκτη στο εκτενές της αφιέρωμα με τις χειρότερες μεταγραφές, υπό την ηγεσία του πρώην προέδρου του κλαμπ, Φαουάζ Αλ Χασάουι. 

«Ένα γκολ στο ντεμπούτο του δεν ήταν αρκετό για να αρχίσει να «ρολάρει». Αποδείχθηκε πως η απόκτηση του ήταν καταστροφική. Ήρθε τον Γενάρη του 2014, όμως δεν πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να διαλυθεί το συμβόλαιο του, διάρκειας 2,5 ετών.

Εκείνο το τέρμα κόντρα στη Γέοβιλ ήταν και η μοναδική φορά στην οποία βρήκε δίχτυα, την ώρα που κατάφερε να αγωνιστεί σε 8 ματς μέχρι να φύγει το ακριβώς επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιες επιπλοκές γύρω από τη μεταγραφή του και έτσι ο Τζιμπούρ αποδείχθηκε ότι ένα ακριβό λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά το άρθρο.