O Ρέτσος απάντησε για τη βελτίωση της απόδοσής του: «Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο»

Παναγιώτης Ρέτσος

i

©Intime

O Ρέτσος απάντησε για τη βελτίωση της απόδοσής του: «Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο»

Κώστας Τσιακλής • 20:05 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ και είπε μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Βέλγιο για να νικήσουν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γκενκ την Πέμπτη (17/08) με στόχο να διαφυλάξει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα playoff του Europa League, εξασφαλίζοντας παράλληλα θέση στους ομίλους του Conference League. Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του συγκεκριμένου ματς και είπε μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Βέλγιο για να νικήσουν. 

Αρχικά ο Ρέτσος είπε ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι ενώ ανέφερε πως είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς: «Εννοείται πως αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βελτιωνόμαστε. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να νικήσουμε. Μπορούμε. Είναι παιχνίδια που ο Ολυμπιακός θέλει να παίζει και πιστεύω αξίζουμε να νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολίασε το τι πρέπει να κρατήσουν αυτός και οι συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα είπε: «Να έχουμε τον ίδιο έλεγχο. Να κρατήσουμε την ίδια ποιότητα. Εξάλλου είναι ο 2ος αγώνας. Γνωρίζουμε τα ελαττώματα του αντιπάλου. Πιστεύω θα μπορούμε να χτυπήσουμε εκεί. Επειδή έχουμε αρκετά ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά θα μπορέσουμε όχι μόνο να κρατήσουμε το μηδέν αλλά για να βάλουμε και γκολ. Ήρθαμε εδώ πέρα να νικήσουμε».

Ακολούθως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο αν έχει αλλάξει κάτι για τον ίδιο. «Δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι. Είμαι συνέχεια αυτός που πρέπει και δουλεύω καθημερινά. Σίγουρα είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή. Σίγουρα είναι η ομάδα που έχει αλλάξει κάποια πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Νικήσαμε τον πρώτο επίσημο αγώνα. Αγώνα με αγώνα νιώθω καλύτερα. Το πρώτο μέλημά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να είμαστε όπως πρέπει στην ομάδα», είπε.

Τέλος, μίλησε για τον Νίκολας Φρέιρε και αν τον βοήθησε η παρουσία του στο πρώτο ματς: «Εννοείται. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έμπειρος. Το έδειξε και στον προηγούμενο αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία. Πιστεύω πήγαμε καλά αμυντικά και ανεξαρτήτως το ποιος θα παίξει αύριο να είναι ανάλογα όπως το προηγούμενο παιχνίδι».