Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ

Ριμπάλτα - Φωτ. IMAGO

i

Χαβιέ Ριμπάλτα

Ο Ριμπάλτα είχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεργασία με Αλμέιδα και ετοιμάζει και σειρά από τετ α τετ

Κώστας Τσίλης 15:38 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 10.10.2024

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ριμπάλτα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο και υπήρξε ξανά συνάντηση με τον Αλμέιδα ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανοίξει κύκλος προσωπικών επαφών με ποδοσφαιριστές και στελέχη

Με δεδομένο πως ήδη την ώρα που γινόταν η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την πρόσληψη του, εκείνος ήταν ήδη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, είναι πολύ ξεκάθαρο πως ο Χαβιέ Ριμπάλτα θέλει να πέσει με τα... μούτρα στην δουλειά. Και το πρώτο κομμάτι αυτής της δουλειάς του νέου ποδοσφαιρικού διευθυντή, είναι οι συνεργασίες με ανθρώπους της ομάδας. Καταρχάς με τον προπονητή.

Ο Ριμπάλτα, μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο, βρέθηκαν και σήμερα στα Σπάτα. Και υπήρξε νέα συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα. Επί της ουσίας σε συνέχεια μ' ότι συζητήθηκε χθες που και υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στους δυο άνδρες. Και πάλι, όπως και χθες, για αρκετή ώρα. Κάτι που είναι πιθανό να επαναληφθεί, αν χρειαστεί και τις επόμενες μέρες.

Επίσης ο Ριμπάλτα σκοπεύει να ανοίξει έναν κύκλο κατ' ιδίαν συζητήσεων τόσο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όσο και με ανθρώπους που "τρέχουν" το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλει να γνωριστεί, να τους μάθει και να τον μάθουν, προκειμένου να μπουν οι βάσεις και το πλαίσιο για την συνεργασία που θα υπάρξει με το νέο ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας. Άλλωστε ο Ριμπάλτα έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στους παίκτες, όσο και σ' όλους τους συνεργάτες του, προκειμένου να κουβεντιάζει και να λύνει προβλήματα.