Ο Ροντρίγκο έμεινε εκτός «Χρυσής Μπάλας» κι ακολούθησε η έκρηξη του Νεϊμάρ

Ο Ροντρίγκο έμεινε εκτός «Χρυσής Μπάλας» κι ακολούθησε η έκρηξη του Νεϊμάρ

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:00 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 05.09.2024

Με ένα στόρι στο Instagram έδειξε την ενόχλησή του ο Νεϊμάρ, αφού ο συμπατριώτης του δεν συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τους υποψηφίους για να λάβει το βραβείο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, δεν είδε το όνομά του ανάμεσα στους τριάντα παίκτες που θα διεκδικήσουν την «Χρυσή Μπάλα». Αυτό δεν προκάλεσε την αντίδραση μόνο του ίδιου, αλλά και του Νεϊμάρ, ο οποίος μετά την ανακοίνωση της λίστας θεώρησε πως δεν ήταν σωστό ο συμπαίκτης του στην Εθνική Βραζιλίας, να βρίσκεται εκτός.

Ο Κρόος παρακάλεσε για τη «Χρυσή Μπάλα» με τον δικό του τρόπο: «Εσείς μπορείτε να την πάρετε του χρόνου»
LA LIGA

14:31 - 05.09.2024

Ο Κρόος παρακάλεσε για τη «Χρυσή Μπάλα» με τον δικό του τρόπο: «Εσείς μπορείτε να την πάρετε του χρόνου»

Ο Τόνι Κρόος βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα και με ένα ποστ στα social media παρακάλεσε να... του τη δώσουν με έναν αστείο και ιδιαίτερο τρόπο.

Κάτω από την φωτογραφία έγραψε: «Το ελάχιστο τοπ 5 στον κόσμο».

Τα ίδια αισθήματα φυσικά έχει και ο ίδιος ο Ροντρίγκο. Σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, ο 23χρονος επιθετικός είχε συμβάλει σε μεγάλο βαθμό για την Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό τον λόγο , με μία δημοσίευσή του , έδειξε σαφέστατα πως πιστεύει ότι αδικήθηκε. Το κολάζ φωτογραφιών που ανάρτησε με τις κορυφαίες του στιγμές από όλη τη χρονιά , δεν θα μπορούσε καλύτερα να περιγράψει την πικρία του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!