Ο Ρουπ… τρέχει να προλάβει τον δεύτερο γύρο
i

Λούκας Ρουπ/©Intime

Ο Ρουπ… τρέχει να προλάβει τον δεύτερο γύρο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:13 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 14.08.2024

Ο Γερμανός επέστρεψε από τη Γερμανία, θα ξαναφύγει την Κυριακή και έχει βάλει στόχο να προλάβει τους αγώνες του δεύτερου γύρου των playoffs.

Το μεγάλο «αγκάθι» των playoffs για τον Τόλη Τερζή ακούει στο όνομα Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός παραμένει στα πιτς, χωρίς ακόμη να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του στους αγώνες. Ο Ρουπ βρίσκεται πλέον ξανά στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί το πρόγραμμα που του έχουν δώσει από τη πατρίδα του όπου έκανε και μια ειδική ένεση και την Κυριακή των Βαΐων θα επιστρέψει στη Γερμανία όπου θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας της αποκατάστασής του με νέο γύρο εξετάσεων που θα καθορίσει και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Ο 32χρονος μέσος που απουσιάζει ήδη πολύ καιρό, θα ήθελε να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο που είναι ο τελευταίος του πρώτου γύρου αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει λίγο δύσκολο. Οπότε έχει βάλει στόχο τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ώστε να αγωνιστεί στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Όλα αυτά πάντα, ανάλογα με την πορείας της αποθεραπείας του…