Ο Σολδάνο ψάχνει για δεύτερη φορά ομάδα μέσα σε μία χρονιά
i

Φράνκο Σολδάνο / © Intime

Ο Σολδάνο ψάχνει για δεύτερη φορά ομάδα μέσα σε μία χρονιά

Sportal newsroom 18:13 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 20.08.2024

Ο Φράνκο Σολδάνο δεν κατάφερε να πείσει ούτε την Χιμνάσια πως αξίζει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση ομάδας.

Τον περασμένο Φλεβάρη ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σολδάνο στη Χιμνάσια η οποία απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του από τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» εισέπραξαν 300.000 δολάρια για την παραχώρησή του, όμως η ομάδα στην οποία κατέληξε δεν έκανε απόσβεση των χρημάτων.

Κάπως έτσι ο Φράνκο Σολδάνο θα πρέπει για μία ακόμα φορά μέσα στο 2022 να ψάξει για νέο σταθμό στη καριέρα του, αφού το κλαμπ της Αργεντινής θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του που είναι από τα πιο «βαριά» του ρόστερ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις φτωχές επιδόσεις του πρώην «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα να βρει τα πατήματα του.

Στην ενδεκάδα κατάφερε να έχει ρόλο βασικού όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τον προπονητή του για αυτή την επιλογή. Σε 42 ματς και 2,5 χιλ. αγωνιστικά λεπτά κατάφερε να σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Πάντως, το συμβόλαιο του με τη Χιμνάσια λήγει το 2024, αλλά το σενάριο να μείνει μέχρι τότε φαντάζει αρκετά απίθανο.