«Ο Σπόραρ θα ήθελε να ξαναπαίξει στη Σλόβαν»

Ο Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

«Ο Σπόραρ θα ήθελε να ξαναπαίξει στη Σλόβαν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:38 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 11.07.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Σλόβαν Μπρατισλάβας παραδέχτηκε ευθέως ότι υπάρχει θέμα Σπόραρ για την ομάδα του και υποστήριξε πως ο Σλοβένος στράικερ του Παναθηναϊκού είναι θετικός για τη μεταγραφή.

Για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Άντραζ Σπόραρ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Μαζί της κέρδισε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ σκόραρε 60 γκολ σε 78 αγώνες. Παραγωγικότητα κατά… ριπάς στην κυριολεξία. Άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία ο 30χρονος άσος του Παναθηναϊκού τονίζει πως στη Σλοβακία πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Οπότε, το δημοσιευματα που εμφανίζουν τη σλοβακική ομάδα να ενδιαφέρεται να αποκτήσει ξανά τον Σπόραρ, αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα. Επίσης, ισχύουν απόλυτα, αφού τα επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ.

«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Παβόν, εκκρεμεί η Γκρέμιο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:58 - 11.07.2024

«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Παβόν, εκκρεμεί η Γκρέμιο»

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός και ο Κριστιάν Παβόν τα βρήκαν για το συμβόλαιο του Αργεντινού εξτρέμ και τώρα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Γκρέμιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Σλοβάκος παράγοντας τόνισε ευθέως στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι η Σλόβαν ασχολείται με τον Σπόραρ και αποκάλυψε πως και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα ήθελε να επιστρέψει. «Στο αθλητικό κομμάτι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και από αυτή του Αντράζ» σχολίασε ο Κμότρικ.

Πάντως, ο Κμότρικ έθεσε την παράμετρο του οικονομικού, κυρίως για την ισορροπία στον ισολογισμό της ομάδας: «Αλλά εάν συμβεί η μεταγραφή, δεν θα είναι φτηνή. Η άφιξη του Σπόραρ δεν αφορά ένα μονοετές συμβόλαιο, μιλάμε για πολυετή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχει τέτοιες οικονομικές παραμέτρους που θα διατηρήσουν την σταθερότητα της ομάδας. 

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Σάντρο παρά τον βραζιλιάνικο ανταγωνισμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:53 - 11.07.2024

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Σάντρο παρά τον βραζιλιάνικο ανταγωνισμό

Βραζιλιάνικες ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του Άλεξ Σάντρο, ενώ και η Πόρτο σκέφτεται να ξαναφέρει στο «Ντραγκάο» τον παλιό άσο της. Ο Παναθηναϊκός επιμένει στην υπόθεση για τον 33χρονο διεθνή αριστερό μπακ της «σελεσάο».

Κατόπιν, ο Κμότρικ εξέφρασε παράπονα για την ανταπόκριση του κόσμου και τα χαμηλά έσοδα της Σλόβαν: «Αυτή την στιγμή πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, εάν θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη. Πολλοί παίκτες έχουν συνδεθεί μαζί μας. Ρόντακ, Σπόραρ, Κάπραλικ... Όλοι θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, αλλά αυτό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα. Υπολογίζαμε κάποιες μεταγραφές, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να τις ολοκληρώσουμε».

Πάντως, ο Κμότρικ συντήρησε την υπόθεση, αλλά επανάλαβε πως η διοίκηση δεν έχει τα χρήματα που ανέμενε από τις πωλήσεις των διαρκείας: «Το ενδιαφέρον παραμένει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αλλά είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την δήλωση του κόσμου ότι η υποστήριξή του θα είναι μεγαλύτερη. Ίσως έβαλα πολύ ψηλά τον πήχη. Περιμέναμε διαφορετικά έσοδα».