Ο Στάμενιτς έκανε διακοπές στη Μήλο και υπογράφει στον Ολυμπιακό!

Ο Στάμενιτς έκανε διακοπές στη Μήλο και υπογράφει στον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 08:00 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 25.06.2024

Όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του μέσου του Ερυθρού Αστέρα…

Από την Αγγλία προέκυψε χθες το βράδυ πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς του Ερυθρού Αστέρα, μέσω… καραμπόλας. Για την ακρίβεια, πως θα τον αποκτήσει έναντι ποσού 5,5 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο αγγλικός σύλλογος της Premier League με τη σειρά του, θα τον παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία ποδοσφαιριστής, αναμένεται μάλιστα να έρθει άμεσα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει έτσι μια πρώτη κίνηση, με ξεχωριστό μάλιστα ενδιαφέρον. Ο Στάμενιτς πάντως, πριν λίγες ημέρες βρισκόταν και πάλι στη χώρα μας, αλλά για διακοπές αυτή τη φορά.

Ο 22χρονος μέσος, ήταν στη Μήλο, ενώ φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα μας, καθώς έχει περάσει πριν λίγο καιρό μαζί με τη σύντροφό του και από τη Σαντορίνη! Αυτή τη φορά πάντως, αναμένεται για να έρθει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν διέψευσαν την πληροφορία που είχε Άγγλος δημοσιογράφος, κάθε άλλο κι έτσι περιμένουμε το επόμενο κομμάτι με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Στάμενιτς είναι ένας χαφ που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, παίζει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια, ενώ είναι ψηλός (1,88) και σίγουρα είναι κίνηση με προοπτική. Πληροφορίες άλλωστε, τον ήθελαν να είναι κοντά στην Κόβεντρι, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός μέσω της Νότιγχαμ, να είναι αυτός που θα καρπωθεί μια τέτοια σημαντική κίνηση.

Και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πάντως, έπαιξε αρκετά στον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο έκανε το νταμπλ, ενώ δεν του λείπουν και οι ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς με τους Σέρβους αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του Champions League. Κάτι τέτοιο είχε κάνει και με τη φανέλα της Κοπεγχάγης…