Ο Σβαμπ και ο... χάρτης των «ασπρόμαυρων» γκολ

Στέφαν Σβαμπ

i

©intime

Ο Σβαμπ και ο... χάρτης των «ασπρόμαυρων» γκολ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:45 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 22.09.2024

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να παίρνει μπρος από νωρίς αναφορικά με το σκοράρισμα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο με 1-4 χάρη στα γκολ των Σβαμπ, Τάισον, Μουργκ και Τσάλοφ και παρά την κακή διαιτησία Τσαγκαράκη κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για τη νίκη του Δικεφάλου.

Μάλιστα, αυτό ήταν το τέταρτο του γκολ κόντρα στον Βόλο σε 11 αναμετρήσεις με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι η δεύτερη αγαπημένη του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή μετά τη Λαμία κόντρα στην οποία έχει σημειώσει πέντε γκολ.

Πρέπει να σημειωθεί πως στις 11 αυτές αναμετρήσεις ο Σβαμπ και ο ΠΑΟΚ μετρούν 10 νίκες και μια ισοπαλία. Άξιο αναφοράς είναι πως πλέον ο Σβαμπ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι οι παίκτες του Δικεφάλου με τα περισσότερα τέρματα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο γεμίζει ο χάρτης των γκολ των «ασπρόμαυρων» τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια έως τώρα ο Δικέφαλος έχει δώσει 11 αγώνες και υπάρχουν 14 διαφορετικoί σκόρερ.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Τάισον Φρέντα έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα, ενώ ακολουθούν οι Σβαμπ και Κουλιεράκης με τρία γκολ.

Από δύο φορές δίχτυα έχουν βρει οι Τόμας Μουργκ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν.

Τέλος από μια φορά σκόραραν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ οι Κίριλ Ντεσπόντοφ, Γιοάν Σάστρε, Μαντί Καμαρά, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Ταρίκ Τισουντάλι, Φεντόρ Τσάλοφ, Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ.

Φαίνεται λοιπόν από νωρίς πως όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η βεντάλια των γκολ για τον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά.