Ο Τσιγγάρας έχει μαντικές ικανότητες! (vid)

Χάρης Τσιγγάρας

i

©intime

Ο Τσιγγάρας έχει μαντικές ικανότητες! (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 23:00 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 14.08.2024

Ο Χάρης Τσιγγάρας πριν το παιχνίδι προέβλεψε το σκορ του αγώνα με την Άιντραχτ πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδο της Τούμπας και έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο του UEFA Europa Conference League, μένοντας μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Τα γκολ για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχαν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 28ο λεπτό και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο 91΄

Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό και βοήθησε την ομάδα του με το πάθος του και τα πολλά τρεξίματά του στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μάλιστα, ο Έλληνας μέσος απ’ ότι φαίνεται ή είναι εξαιρετικός στο διάβασμα των παιχνιδιών ή έχει μαντικές ικανότητες, αφού πριν το παιχνίδι ρωτήθηκε on camera για το ποιο θεωρεί πως θα είναι σκορ της αναμέτρησης και απάντησε σωστά, δηλαδή 2-1!

Από την άλλη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπεσε πολύ κοντά, αφού προέβλεψε τη νίκη του Δικεφάλου με ένα γκολ διαφορά, αλλά δεν πέτυχε το σκορ, καθώς είπε 3-2.

Άξιο αναφοράς είναι πως και οι δύο πίστευαν στη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μιας ομάδας από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, που το 2022 κατέκτησε το Europa League και πέρσι έφτασε στους 16 του Champions League, εκεί που σε διπλά παιχνίδια αποκλείστηκε από τη Νάπολι.

Γενικότερα στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στις δυνατότητες τους και θεωρούν πως αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει μακριά στο UEFA Europa Conference League.

Δείτε το video: