Ο Τζόλης παραλαμβάνει το βραβείο του MVP, νομίζει πως ονειρεύεται, αλλά τα όνειρα τελικά γίνονται πραγματικότητα

O Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του την νίκη της Μπριζ

i

©imago

Ο Τζόλης παραλαμβάνει το βραβείο του MVP, νομίζει πως ονειρεύεται, αλλά τα όνειρα τελικά γίνονται πραγματικότητα

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:36 - 03.10.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Στούρμ Γκρατς, ήταν αναμφίβολα ο Χρήστος Τζόλης και το εκπληκτικό γκολ που κανείς δεν θα ξεχάσει, για αυτό άλλωστε παρέλαβε και το βραβείο του MVP.

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του στο Champions League, ο Χρήστος Τζόλης, κατάφερε όχι μόνο να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, την Μπριζ, αλλά πέτυχε το μοναδικό τέρμα και ένα από τα πιο ωραία γκολ στη League Phase της διοργάνωσης απέναντι στην Στούρμ Γκρατς, σε μία μαγική βραδιά που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.

Στο 23ο λεπτό, ο μόλις 22 ετών επιθετικός των Βέλγων, πήρε την μακρινή μπαλιά από τον συμπαίκτη του, κοντρόλαρε με το αριστερό και το φοβερό πλασέ του, δεν άφησε τον τερματοφύλακα της Στούρμ Γκρατς να αντιδράσει. Όπως ήταν φυσικό, ο Τζόλης αναδείχθηκε MVP του αγώνα, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει ως ονειρική την όλη κατάσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Θα τηλεφωνήσω στην οικογένειά μου, έβλεπα το τρόπαιο του MVP στο FIFA και τώρα το κρατάω στα χέρια μου. Σίγουρα θα μου έχουν στείλει μήνυμα, καθώς θα έβλεπαν το ματς», δήλωσε αρχικά.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη και είμαι πολύ περήφανος με τον τρόπο που παίξαμε. Αξίζαμε αύτη τη νίκη κόντρα στη Στουρμ Γκρατς. Περίμενα την μπαλιά, ο αμυντικός δεν μπόρεσε να κόψει, εγώ συνέχισα να τρέχω με αυτή και έκανα εξαιρετική επαφή. Το τελείωμά μου ήταν απίστευτο, ίσως ήταν το καλύτερο γκολ της ζωής μου».