Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Διονύσης Βερβελές 21:01 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 25.06.2024

Μέσω επιστολής με την οποία ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έθεσε επίσημα την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου της Super League.

Οι εκλογές της Stoiximan Super League πλησιάζουν, αφού κάτι λιγότερα από 24 ώρες απομένουν για την ανάδειξη του προέδρου του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανάμεσα στους υποψηφίους, λοιπόν, είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει τη θέση του προέδρου.

Ο ίδιος ενημέρωσε και επίσημα τη διοργανώτρια αρχή πως θα θα θέσει υποψηφιότητα, μέσω επιστολής στην οποία εξέφραζε την πρόθεσή του. Έτσι, μετά τον Γιάννη Αλαφούζο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρεία στην κορυφαία λίγκα της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας είχε εκλεγεί στην προεδρία της Super League τον Ιούνιο του 2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2024 τον είχε διαδεχθεί ο Μηνάς Λυσάνδρου. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα πέντε το απόγευμα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Stoiximan Super League αναφερόταν ότι:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 26.06.2024, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή/-τριας Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου».