Ο Χαμες λιώνει στην προπόνηση και δείχνει τις καλογυμνασμένες γάμπες του (gallery)
i

©Facebook / James Rodriguez

Ο Χαμες λιώνει στην προπόνηση και δείχνει τις καλογυμνασμένες γάμπες του (gallery)

Sportal newsroom 19:04 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 14.08.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί ακόμα να μην έχει βρει τη νέα του ομάδα, αυτό όμως δεν τον πτοεί από το να κάνει την γυμναστική του για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου έναν μήνα και ακόμα δεν έχει βρει τη νέα του ομάδα. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αυτό δεν τον πτοεί.

Ο Κολομβιανός συγκεκριμένα ανέβασε στο Facebook μερικές φωτογραφίες, όπου δείχνει να γυμνάζεται, έχοντας αρκετά καλή διάθεση, ενώ κάνει μάλιστα και... επίδειξη τις καλογυμνασμένες γάμπες του.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό έχει γίνει πόλος έλξης από πολλές ομάδες. Από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι την Τουρκία και την... Ινδονησία.

Πριν καν αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα, ο Κολομβιανός είχε αναφερθεί πολλές φορές ότι είχε συμφωνήσει με δύο τουρκικούς συλλόγους. Τη Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας. Αρχικά όσον αφορά την Μπεσίκτας ειπώθηκε ότι οι σχέσεις του με τους «ερυθρόλευκους» είχαν χαλάσει και ως αποτέλεσμα αυτού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. 

Από την άλλη για τη Φενέρμπαχτσε λέγεται ότι δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά του έχει προσφέρει και συμβόλαιο με τον μηναίο μισθό του να φτάνει τα 180.000 ευρώ. Στη Βραζιλία η Μποταφόγκο του έχει κάνει πρόταση για έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ για την Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτησή του.