Ο Χάμες προπονείται στη Μαδρίτη και οι φήμες φουντώνουν

Χάμες Ροντρίγκες

i

©intime

Ο Χάμες προπονείται στη Μαδρίτη και οι φήμες φουντώνουν

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:01 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 14.08.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετά από το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στη Μαδρίτη, κάνει προπόνηση και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Χάμες Ροντρίγκες. Οι δύο πλευρές μετά από περίπου επτά μήνες έβαλαν τέλος κοινή συναινέσει στη συνεργασία τους. 

Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Μπεσίκτας, Μπέτις και Μποταφόγκο είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν ακουστεί για τον Χάμες. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca ο Κολομβιανός σταρ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga και περιμένει προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας. 

Στο νέο εστιατόριο του Χάμες η χωριάτικη σαλάτα θα κοστίζει 25 ευρώ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:00 - 19.04.2023

Στο νέο εστιατόριο του Χάμες η χωριάτικη σαλάτα θα κοστίζει 25 ευρώ

Μία ακόμα προσθήκη στο επαγγελματικό του portfolio θα έχει ο Χάμες Ροντρίγκες, ανοίγοντας εστιατόριο το οποίο προορίζεται για... φουσκωμένες τσέπες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κλασσική χωριάτικη σαλάτα, η οποία θα έχει κόστος 25 (!) ευρώ.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στα ισπανικά γήπεδα (είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης), σε μια προσπάθεια για restart της καριέρας του. Ο Χάμες έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ενημερώνει τους ακόλουθούς του ότι κάνει προπόνηση στη Μαδρίτη. 

/printscreen
Tags: