«Οδύνη»: Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© PAO FC

«Οδύνη»: Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 01:29 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 02:04 - 10.10.2024

Συγκλονισμένος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής αμυντικός έχασε τη ζωή του, στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media και η επίσημη ανακοίνωση.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock». Με λόγια γεμάτα θλίψη και οδύνη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Η ανάρτηση στα social media για το τραγικό γεγονός:

Είναι ορισμένες στιγμές που, πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια... Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το πρωί της Τετάρτης (9/10), ο Τζορτζ Μπάλντοκ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στο Κορωπί. Μόλις την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε για 75 λεπτά στο 0-0, του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα. Λίγες ώρες μετά, βρήκε αιφνίδιο θάνατο κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην επίσημη ιστοσελίδα της, για τον χαμό του Μπάλντοκ:

«Οδύνη…

Για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ μας.

Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».