H «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Κρήτη απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ

ΟΦΗ - ΑΕΚ

i

©intime

H «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Κρήτη απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ

Κωνσταντίνος Ζήκος • 08:53 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας(2/10) για την 7η αγωνιστική της Super League, αφού η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Κρήτη από τον πολύ μαχητικό ΟΦΗ, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει ΠΑΟΚ και Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League είναι εκείνο στη Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ένωσης με τον Άγιαξ. Η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ», είναι προγραμματισμένη για τις 20:00.

Ο ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει αξιόλογη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στο γήπεδο του, όπου δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα, αλλά αντιθέτως έχει πάρει μεγάλες νίκες απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ. Προέρχεται από τρείς σερί ισοπαλίες απέναντι σε Λαμία, Ατρόμητο και Παναιτωλικό και θα επιδιώξει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Ένωση.

Η ΑΕΚ από την άλλη, ταξίδεψε στη Κρήτη με απουσίες, αλλά και μεγάλη κόπωση, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος που είχε προηγηθεί. Μέτρησε ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, δύο πολύ μεγάλα «διπλά» σε Μπράιτον και Λεωφόρο, αλλά και την νίκη στο φινάλε επί του Ατρόμητου στην Opap Arena.

Ο Ματίας Αλμέιδα, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί, ενώ εκτός έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία που έχει υποστεί θλάση και το διάστημα της επιστροφής του παραμένει άγνωστο.

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.