Ο ΟΦΗ μετά τις πρώτες μεταγραφές ψάχνει λύσεις με δανεικούς και όσους δεν υπολογίζονται

Ο ΟΦΗ μετά τις πρώτες μεταγραφές ψάχνει λύσεις με δανεικούς και όσους δεν υπολογίζονται

Γιώργος Σακελλαρίου 09:42 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει στην ομάδα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε πολλά λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό κι αυτά τα βρήκε μπροστά του στη διάρκεια της σεζόν.

Η ομάδα του Ηρακλείου σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο θέλει να περιορίσει τα λάθη και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο υπό την καθοδήγηση του Βάλντας Νταμπράουσκας θα διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα. Η προετοιμασία των Κρητικών για την σεζόν 2023-24 θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο μεταγραφές με Ριέρα και Καρώ. Φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια.

Αντίθετα, παρελθόν για τον ΟΦΗ αποτελούν οι Μπαλογιάννης, Διαμαντής Τσιλιανίδης, Περέα και πλέον αναμένονται εξελίξεις και με τους δανεικούς. Αυτοί είναι οι Ντουρμισάι (είναι διαφορετική περίπτωση μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στην Κύπρο τον περασμένο Γενάρη), Καμάου, Στίβενς. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να μείνουν σε Αυστραλία και Ολλανδία, αντίστοιχα.

Η διοίκηση, παράλληλα, επιδιώκει να βρει λύση και με τους Τζου, Γιοχού, που είναι εκτός πλάνων Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ παλεύει να μειώσει τον αριθμό του ρόστερ και φυσικά να βγάλει από το μπάτζετ παίκτες που είναι εκτός πλάνων και να το διαθέσει σε ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Στην ανακοίνωση για τον Καρώ αναφερόταν: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντρέα Καρώ από τον ΑΠΟΕΛ, με τον Κύπριο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών και να αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2023-24.

Ο 26χρονος εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1996 στην Λευκωσία και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Nottingham. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λεμεσού (4 συμμετοχές), Νέα Σαλαμίνα (29 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασίστ) και Πάφο (19 συμμετοχές, 2 γκολ).

Τον Ιούλιο του 2019 αποκτήθηκε από την Lazio, από την οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Salernitana (34 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ) και στη συνέχεια στην Πορτογαλική Maritimo (9 συμμετοχές).

Καρώ: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω, ξέρουμε τη δυναμική του ΟΦΗ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:49 - 09.06.2023

Καρώ: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω, ξέρουμε τη δυναμική του ΟΦΗ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ανδρέας Καρώ, έφτασε στο Ηράκλειο και στις δηλώσεις μεταξύ άλλων ανέφερε πως η απόφαση για να συμφωνήσει να έρθει στην κρητική ομάδα ήταν αρκετά εύκολη.

Το καλοκαίρι του 2021 εντάχθηκε στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ (62 συμμετοχές, 7 γκολ, 5 ασίστ). Ο Αντρέας Καρώ μετρά 14 συμμετοχές μέχρι στιγμής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, έχοντας αγωνιστεί και στις ηλικιακές κατηγορίες U15, U17, U19 και U21. Αντρέα καλώς ήρθες στον ΟΦΗ».